türk malı 450 km yapan drag motoru !!!!

işte hayranlıkla izlediğim makina fuara geldiğime değen tek makina bu buda olmasa hiiiç önemi olmazdı

BU MOTOR 0 DAN 100 YE 1.5 SANİYEDE ÇIKABİLİYORMUŞ 140 KG MİŞ VE 300 BG GÜCÜNDEYMİŞ MATEMATİKSEL OLARAK 450 YAPABİLİRMİŞ ARKASINDA ÖN KALDIRMAMASI İÇİN ÖZEL SİSTEM BULUNUYOR...

NOT:Adminler bu konuyu fuar fotosu diye kitlemnez umarım konu ayrı anlayış ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İĞrenÇ BİŞey Abİ Bu Ama Mobylette İle Bunu GÖsterseler Bunu Derİm :d:d

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eksozdaki ısıyı yanmaz bezlemi artık alçı kaplı sargı beziylemi sarmışlar belli diiil....

Hem sanırım türk yapımı da diiil..................

paylaşım için teşekkürler

motor drag için kullanıldığından egzosa fazla ısı yüklenmesi oluyor bu yüzden özel bi egzos ama tip sıfır

ah bide aerodinamik olsa

çin malına binerim bu na binmem ocağımı söndürür buna benzinmi yeter

GKN

garip..
o deponun içinde alacağı benzin 450 km ye çıkmaya yetermi?

benmiyanlış görütorum o alet tek silinidr değilmi nasıl olurda bulur

hiç inandırıcı değil:farao:

Eksozdaki ısıyı yanmaz bezlemi artık alçı kaplı sargı beziylemi sarmışlar belli diiil....

walla benim sorduğum konuştuğum insan türk tü biz yaptık bu aleti dedi onun sölediklerini aktardım :d yalansa onun yalanı fuar çıkışı yakalar döveriz ::p

GKN

Yetse çıkar..Ama 200 ü geçemez bence..........:queen::queen::queen:

:) o bile maluma ya
benmiyanlış görütorum o alet tek silinidr değilmi nasıl olurda bulur

hiç inandırıcı değil:farao:

banada v2 gibi geldi, resmini çeken arkadaş sordumu acaba teknik özelliklerini?

inşlallah deponun altında gördüğüm sarı hortuma bağlı şey benzin musluğu deildir:mrgreen:

Son düzenleme:
hocam çok saçma böyle abuk sabuk birşeyi zaten anca türkler yapabilir ne bu şaka mı nasıl yapsın bu 450km.tip desen kaymış zaten o depoya kaç lt alabilir ki bence de çin malı bile bundan güzel olur

tek drag motoru varsa o da cengiz misse'nin 500hplik hayabusasıdır onun üstüne de motor tanımıyorum.Bilmiyorum korlasta var mıydı ama sanmıyorum fuara getireceklerini.İşte o türk yapımı bi hayabusa tek kelimeyle hayal gibi bi makine

Arkadaşım o malzeme headers sargısı ismini verdiğimiz beze çok benzeyen fakat ısı yalıtımı yapan bir malzeme.

Türk yapımı işinede gelince elimizde sağlam bi kaynak varmı?

tip olarak fena değil.450 yapabilirmi?...orası şüpheli biraz.ama genede güzel çalışma olmuş.
paylaşım için saol.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşım o malzeme headers sargısı ismini verdiğimiz beze çok benzeyen fakat ısı yalıtımı yapan bir malzeme.

Türk yapımı işinede gelince elimizde sağlam bi kaynak varmı?

Teşekkürler..Ben türkçesini yazmıştım sen ingilizce adını.....:cat::cat:

Kasa türk e benziyor ama motor kesinlikle ya toplama ya da artık başka bi iş için kullanılan bişeye benziyor..........

Ne çok severiz başkalarının mallarını birleştirip yüzde 100 yerli demeyi.......:pr::pr::pr:

valla türkler yapmıssa helal olsun ama elbet bi yerlerden eksik bi şey bırakmaları gerekiyo... Güç yerinde ama tip yok.

Teşekkürler..Ben türkçesini yazmıştım sen ingilizce adını.....:cat::cat:

Kasa türk e benziyor ama motor kesinlikle ya toplama ya da artık başka bi iş için kullanılan bişeye benziyor..........

Ne çok severiz başkalarının mallarını birleştirip yüzde 100 yerli demeyi.......:pr::pr::pr:

İşte bende ondan sorudum ya. türkiyede blok kapak dökümü yapabilecek firmalar sayılı bunlarda genelde çok fazla toplu spariş için bu tarz malzemeleri üretir malum kalıplar çok pahalı. mesela tofaş kuş serisisnin blok ve kapağını döktaş yaptı ama kaç tane yaptı? de bu eğer tek bir motorsa sanmam büyük ihtimal dediğin gibi uydurma motor olabilir.

Kayku..Paşam, keşke biraz daha detaylı bilgi toplayıp topici açsaydın..Bizlerde daha uyumlu bilgi alış-verişinde bulunurduk..Bu tarz makinalar herzaman ilgimi çekmiştir fakat benim bu alet hakkında pek bilgim olmadığı için bişey diyemiyecem.....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede 450 km gidebilir :p sonra at çöpe

Ön fren tek disk. Toplama olma ihtimali var. Matematiksel olarak 450 yapabiliyormuş denildiğine göre henüz denenmemiş olabilir. Yeterli kaynak olmadığı için fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum. Belki üzerindeki motor yabancıdır. gerisi yani modifiyesi şekli şimali Türk olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1,5 saniyenin nedemek olduğunu düşünmek gerek.............

4 zamanlı motor üzerinde çalışan birisi olarak :) bu çift piston motorla 300 beygirse bile 70 derecelik açıya belki tırmanır... ama 200'ü geçse bile yarım saati bulur gibi görünüyor. bir de 200'ün üstüne çıkması için en azından 6 vites.. ama tahminimce 8 vitese ihtiyacı var :). zaten teorik olarak 450'ye çıkar demişler.. teorik olarak bende zaten uçabiliyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar