Türk eL yapımı Full custom Chopper

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
granaj, air brush, sele mükemmel neredeyse.. ama geri kalan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------

Ama total için değerlendirme yaparsak gerçekten güzel çalışma, hele bizim yapmamız daha da güzelleştiriyor onu. sanırım maddi olarak bir noktaya gelince tıkanmışız. en azından bana öyle geliyor.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Egsoz dışında güzel.O kirli paslı egsoz yakışmamış.

Gerçekten büyük emekler verilerek yapılmış, kullanan memnun, yapan memnun. Eline sağlık.

ellerinize sağlık güzel olmuş.ama keşke egzozla farları da uyumlu ayarlasaymışsınız tadından yenmezmiş doğrusu.ama el emeği göz nuru paha biçilemez bişi yapmışsınız

cen kardeşimin bu ilk yaptığı motor deyil diyerlerinin de resimlerini eklersen daha iyi olur sana kolay gelsin +şimdiki çalışman süper ötesi bişey ellerin dert görmesinNOT:DİYYERLERİNİ MERAK EDEN ARKADAŞLAR ANATOLYA TAYGERS OMASI LAZIM KULÜBÜN ADI ORDAN BAKABİLİRLER

bence çok başarılı olmuş. benim gözüme batan yerler egzost ve jantlarla birlikte lastikler oldu. çok fantastik gerçekten genel olarak.

ön far ve jantlar haric süper bi çalışma olmuş..bence suanki jantlarada bi airbrus süper giderdi..farada güzel bi kapak yaptırarak çözüm bulabilirsinz..aslında bu motora kusur bulunmaz ama sele ve çamurluklar o akdar mükemmel olmuşki far ve jantlar göze batıyor.:mrgreen: .ruhsat işini nasıl halletceksiniz bide kaç hp kac cc bu makine?gaza geldim bende mi yapsam ki :mrgreen: .

Yapanların eline emeğine sağlık.Fakat egzost ve jantlara da bir çözüm bulunması gerekiyor galiba.
Ayrıca üzerindeki motor ne motoru?

çoğunluğun görüşüne katılıyorum. ön far, jantlar, egzos değiştiğinde (daha doğrusu customize edildiğinde-ki eminim aklınızda uygun birşeyler vardır) mükemmele yakın ama eşsiz bir çalışma olacak.
şimdiden tebrik ediyorum ve yeni çalışmalarınızı görmeyi bekliyorum. eğer maliyet konusunda fikir verirseniz sevinirm zira ben de modifiye olayına takıntılıyım.

konsept harika uygulanmış..benzin deposunun kenarından sarkan kanatlara bayıldım..

Tüm verdiğiniz yorumlara teşekür ederim...eksik olan ( eksoz vs.. ) hepsi giderildi. Bu motoru görmek isteyenler . İzmir Gümüldür Choppers Festivalinde görme şansına sahip olacaktır.İlgilenenlere duyrulur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben çözdüm.Kertenkele figürü bu.Ön farın olduğu kısma bakarsanız national geoghrapic belgesellerinde çıkan yakalı kertenkelelere benziyo.Muhteşem bir sanat eseri olmuş.Elinize sağlık.

el emeğine saygı duyarım :) saygıdan fazlasını hakedicek kadar güzelliği var zaten :)

Gerçekten süper bir çalışma olmuş, ustaların ellerine, emeğine sağlık.
Diğer arkadaşlarında dile getirdiği üzre; eleştiri getirilen hususlar hakkında da bir şeyler yapılabilirse, emsalsiz olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar