Türk eL yapımı Full custom Chopper

bu el yapımımı eğer el yapımıysa devşeti vahşet :) süperrrrr ama far daha farklı bi şekil olabilirdi kendi fikrim .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mukemmel bır calısma

çok orijinal bişey ...yarasa figürü gördüğüm kadarıyla, tam batman 'lik :queen:

Motorun temasını anlayamadım. Boyasız hali yarasa kanadını andırırken , sürüngen derisi gibi duran boya kafamı karıştırdı , ayrıca Egzostun durumu gözüme battıı , keşke daha uygun bir egzost tasarımı kullanılsaydı ya da egzost manifolda kadar uygun bir boya ile boyanabilirdi., elciklerin üstündeki sinyallerde harley davidson modellerinden esinlenmiş gibi ,jantlarda boyanabilirmiş aslında, sele dehşet güzel olmuş.genelinde bakıldığında güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. yapanın emeğine ve ellerine sağlık.yapılan işlemlerin toplam maliyeti nedir acaba ?

Motorun temasını anlayamadım. Boyasız hali yarasa kanadını andırırken , sürüngen derisi gibi duran boya kafamı karıştırdı , ayrıca Egzostun durumu gözüme battıı , keşke daha uygun bir egzost tasarımı kullanılsaydı ya da egzost manifolda kadar uygun bir boya ile boyanabilirdi., elciklerin üstündeki sinyallerde harley davidson modellerinden esinlenmiş gibi ,jantlarda boyanabilirmiş aslında, sele dehşet güzel olmuş.genelinde bakıldığında güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. yapanın emeğine ve ellerine sağlık.yapılan işlemlerin toplam maliyeti nedir acaba ?

Egzos konusunda aynı fikirdeyim..Sanırım değişecek. Temaya gelince Sürüngensimsi Ejderha tipi bişi.. Motorun yapısına ancak bu tema giderdi..jantlar da sanırım değişecek ustanın dediğine göre ...MAliyet= tam bilinmiyor... Lakin Airbrush 1000 tl 'yi buldu

o lastikler motorun geçmiş tarihini anlatıyor bir an önce değiştirilmesi gerek

Mersin İl Temsilcisi
sanki amerkanın hurdalıklarından artakalnlarla toplanmış bişeylere benziyor. tek güzel yeri selesi. o da çok konforsuz duruyor.

ya tam yapılıp piyasaya çıkmalıydı ya da hiç piyasa yapmamalıydı....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emek verildigi belli tabii herkesin zevki baska tarzim degil bana göre biraz daha estetik olabilirdi ve baska renklerde olabilirdi ve hiç uymayanlarda aynalar, far ve eksoz.

Ama yinede yapan kisiyi alkisliyorum emegiyle verdigi zaman ve usanmadan çalistigi için kendisini kutlarim.:cat:

Egsoz dışında çok iyi. Ben beğendim. Çok emek harcanmış. Hayırlı olsun. Nicelerini yapmak nasip olur inşallah.

İyi emek güzel çalışma.. Şurası şöyle, burası böyle falan demek yersiz. Eldeki imkanlarla yapılan güzel bir çalışma tebrikler

eminim sınırlı kaynaklarla yapılan bi çalışma bu. para problemi olmasa bu motoru bu noktaya getiren kişi zaten maximum hale de getirir. motorun varsa eksikleri zamanla tamamlanacaktır. ben bu haliyle de beğendim düşünen,uğraşan ve yapanların ellerine sağlık.

eminim sınırlı kaynaklarla yapılan bi çalışma bu. para problemi olmasa bu motoru bu noktaya getiren kişi zaten maximum hale de getirir. motorun varsa eksikleri zamanla tamamlanacaktır. ben bu haliyle de beğendim düşünen,uğraşan ve yapanların ellerine sağlık.

Eyvallah kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar