Turizmi Canlandirma çalişmalari Okuyun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sefa KARACAN/ALANYA (Antalya), (DHA)

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde inşaatlarda çalışan 27 yaşındaki F.Y., deniz kenarında oynayan Alman ailenin 8 yaşındaki kızları M.M.'yi elle taciz etmek suçundan tutuklandı.

Mahmutlar Beldesi'nde tatil yapan Alman aile, dün öğle saatlerinde kaldıkları otelin plajına gitti. Anne ve babası plajda güneşlenirken, küçük kızları M.M., deniz kenarında oynamaya başladı. Bir süre sonra ağlayarak annesinin yanına giden M.M., suyun içinde yanına yaklaşan bir adamın kendisine elle tacizde bulunduğunu anlattı. Ailenin şikayeti üzerine, M.M.'ye tacizde bulunan F.Y., plajdan fazla uzaklaşamadan jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan F.Y., ilk ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme heyeti, görgü tanıklarının verdiği ifadeleri de dikkate alarak Alanya'daki inşaatlarda işçi olarak çalışan F.Y.'nin tutuklanmasına karar verdi. F.Y., Alanya Kapalı B Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

:pr: :pr: :pr: :pr:

filistin06468x60kd5.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
boyle gerızekalılar olursa nasıl kalkınırız:pr:

Öyle gerizakalılardan maalesef çok ülkemizde:pr: :pr: :pr:
Ama gittikleri cezaevindede onlar tacize ugruyorlarmış en hakikisinden:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahhha ahhhh caydırıcı ceza olsa:farao:

Alanyanın durumu içler acısı arkadaşlar.
her sene bir haftam orada (alanya dışında) geçiyor ve o kadar çok otel inşaatı var ki..ve o kadar çok turist var ki..denge acaip bozulmuş.
inşaatlarda genelde doğulu ameleler çalışıyor.
kadına aç manyak tipler.

gece kulüplerinde millet sıcaktan yarı çıplak dans ediyor nerdeyse ve kapıda en az 100 kişi içerisini gözlüyor.
kızlar sarhoş çıkıyor barlardan peşlerinde bilmem kaç kişi.

kayda geçmeyen kaç tecavüz vakası vardır bilmiyorum..
dikkate derseniz her sene bir iki çocuk tacizi,tecavüz ve cinayet vardır alanyada.

ama inşaatlar sürüyor ameleler sekse aç ortada geziniyor.

ben alanyaya indiğimizde bu manzara karşısında geriliyorum resmen.

30 mm lik nervürlü inşaat demirinden 1 metre kesip, bir tarafını 120 dereceye kadar ısıtıp, soğuk tarafını müsait yerine sokacan. bak ibreti alem için bir daha sübyancılık yapıyorlar mı?
Neden soğuk tarafını diye soranlara: Eliyle tutup çıkarmasın diye.

bu gibi azgın aptal cahil kişiler oldukça..bırakın turizmi hiçbişeyimiz kalkınmaz...yazıkk..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Suç oranına göre uzman personelimiz olması lazım, madem o bölgede tecavüz suçu yoğun inşatlar daha sıkı denetlenmeli, sabıka kaydı alınmadan işçi çalıştırılmamalı, gece saatleri devriyeler sıklaştırılmalı vs. vs. önlemini alın bakın bakalım o sekse aç ayılar bir yerlerini kıpırdatabiliyorlar mı? :farao:

Moderatör (forrap)
Aç köpekler yaa:farao: O yaştaki bir çocuk nasıl seni cezbedebilir nasıl bir insansın,sapık herif:pr:Abazalığın bu kadarı:pr:Turistik bölgelerde emniyetin daha da güçlendirilmesi lazım,biran önce çekidüzen verilmesi lazım...

Byzanthion' Alıntı:
Alanyanın durumu içler acısı arkadaşlar.
her sene bir haftam orada (alanya dışında) geçiyor ve o kadar çok otel inşaatı var ki..ve o kadar çok turist var ki..denge acaip bozulmuş.
inşaatlarda genelde doğulu ameleler çalışıyor.
kadına aç manyak tipler.

gece kulüplerinde millet sıcaktan yarı çıplak dans ediyor nerdeyse ve kapıda en az 100 kişi içerisini gözlüyor.
kızlar sarhoş çıkıyor barlardan peşlerinde bilmem kaç kişi.

kayda geçmeyen kaç tecavüz vakası vardır bilmiyorum..
dikkate derseniz her sene bir iki çocuk tacizi,tecavüz ve cinayet vardır alanyada.

ama inşaatlar sürüyor ameleler sekse aç ortada geziniyor.

ben alanyaya indiğimizde bu manzara karşısında geriliyorum resmen.

arkadaşım. öncelikle şu "kadına aç manyak tipler" lafından dolayı seni kınıyorum. bide şunu soracaktım: şu sıcaktan yarı çıplak dolaşma olayı sana da mantıklı geldi mi ya?

İnşaatları durdurun. Eminim ki o inşaatlar hiçbir plana uymadan yapılıyordur ve kısa vadede bilgenin bütün güzellikleri yokedilecektir. Kısa vadeli kar icin uzun vadeli karlar yokediliyor ülkede.

Yaklaşık 7 senedir alanyada çalışan(bistro bellman,james dean,zaphann,janus,latinoclup) hepsinde çalışmış biri olarak alanyaya son 5 yıldır nererdeyse hemen hemen gelen tüm turistler parasız kalitesiz halk tabiri ile aç turisttir gelen aileler ülkesinin alt sınıfı zaten genellikle 2-5 li grup bayanlar geliyor sizce neden ALANYA SEX TURİZMİNİN MERKEZİDİR bunu orada 1 hafta kalan herkes anlıyabilir bu nedenlede türkiyenin hiçbiyerinde olmayan tecavüz ve siddet görülmekde

alında çözümü olmayan birşey değil ama oradaki yerel yönetim ve işletmeler hallerinden memnun oldukdan sonra bu şekilde devam eder

tyler_durden' Alıntı:
arkadaşım. öncelikle şu "kadına aç manyak tipler" lafından dolayı seni kınıyorum. bide şunu soracaktım: şu sıcaktan yarı çıplak dolaşma olayı sana da mantıklı geldi mi ya?

valla kadın lugatinde bunun adı budur.
ne deseydim?allah allah..istediğin kadar kına..

biz istanbulda da sıcaklarda askılı tişört giyiyoruz alanyada da 45 derece sıcakta bu durum şortla veya mini etekle tamamlanıyor.

ama bu tecavüze bir sebep midir?

tyler_durden' Alıntı:

Niye_? Sende o manyaklardan birisi misin de üzerine alındın_?Niye tepki gösteriyorsun_?Diğersapık arkadaşın bazı uzuvlarını mı savunmak istiyorsun_?Sapıklığın,abazanlığın,kadın manyaklığının alasıdır ulan bu yapılan.Daha napsın adam,senin akıllanman için,senin de mi evine girip ona buna asılması mı lazım:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar