Turing Yol Eğitimi Ocak Ayı Kayıtları

Ankara'da gidebiliyor muyuz ? Sadece İstanbul mu ? Kaydoldum gideceğim adres Seyrantepe yazıyor bilgisi olan varsa teşekkür ederim şimdiden

veriyolar hjc beyaz kask

Aslından bir kask a taw oluyoruz ne kadar basite geliyoruz .Kask hatırına eğitime katlanıyoruz. Oysaki oradaki eğitime koşa koşa gitmemiz lazım . Kimbilir tek satırlık bir bilgi bizi ne belalardan kurtaracak. Adamlarda baktılarki bu millet adam olmaya niyeti yok kaskla tawlıyorlar.

Aslından bir kask a taw oluyoruz ne kadar basite geliyoruz .Kask hatırına eğitime katlanıyoruz. Oysaki oradaki eğitime koşa koşa gitmemiz lazım . Kimbilir tek satırlık bir bilgi bizi ne belalardan kurtaracak. Adamlarda baktılarki bu millet adam olmaya niyeti yok kaskla tawlıyorlar.
Kaskı boşver beleş Nescafe ve simit var diye sevinenleri görüyorum sonra aklıma şu geliyo simite nescafeye aldanan milletin iki paket makarnaya oy vermesi normaldir diye düşünüyorum..

Sadece haftaici evet.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

Anadolu yakasindan toplu tasima ile ulasim tavsiyesi verecek var mi?

Arkadaşlar eğitime randevu almıştım fakat motoru gitmeden önce yıkattım petrolde sonra çalışmadı her zaman çalışırdı bu sefer kelek yaptı ve eğitime geç kaldım yeniden randevu almak istedim siteden fakat aynı tc kullanılmıştır dedi şimdi Nasıl randevu alabilirim bilgisi olan cevap verirse sevinirim..

Ben dün katıldım eğitime.Bilmediklerimizi öğrendik bildiklerimizin üzerinden geçtik.Kaskımızı yeleğimizi aldık.Güzeldi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar