- Konu Yazar
Selam arkadaşlar, başlıkta adı geçen bayinin sitesinden mt revenge kask aldım, n11de de satışları mevcut. Kask kargoya verildikten sonra takip no site üzerinden ulaşamadım. Satıcı ile iletişime geçtim ve takip no istedim, size döneceğim dedi WhatsApp üzerinden 2 gün geçti dönmedi, neyse kargo elime ulaştı, kaskı aldım ve test edeyim dedim. Hızım 40-50 ye çıktığım andan itibaren vizörün sol tarafından ses ıslık sesi gibi ses geliyor. Geçen hafta Cumartesi günü aradım durumu bildirdim ve gönderin garantiye gönderelim dediler, sonra ben firma ile görüşüm direk oraya gönderin dedi. Tamam diyerek beklemeye geçtim pazartesi yazdım satıcıya, mail attım dönmelerini bekliyorum dedi, kaskı farklı bir kutu ile göndermiştiniz ve kutu içinde koruma yoktu dedim, hiç birinde köpük vs koruma yok zaten dedi. salı oldu yine bana dönüş yok ve yine yazdım hergün size yazacakmıyım kask için niye dönüş yapmıyorsunuz dedim ve adam aradı, sadece sizinle uğraşmıyoruz firma dönmedi, tekrar iletişime geçeceğim vs.. Bugün yine dönmedi bana ve aradım açmadı WhatsApp tan yazdım kaskı ben size yollayım sen firmaya gönder dedim, tamam dedi. Şimdi kaskı gönderecem kargo ücretini ben ödemek zorundamıyım ve kaskın incelenme sonucu kaç gün içinde yapılıp bana dönüş yapılmalı. Kullanıcı hatası derlerse tüketici haklarınamı başvuracağım ?