Tünelde Nasıl gaz açılır¿ buyrun.

işte motosikleti bu yüzden seviyorum arabaları tokatladığındaki verdiği his mükemmel. 150 lik 16 beygir motorumla bile yokuş yukarı bi çok arabayı tokatlayabiliyorum.. :)

ses beklediğim gibi olmasa iyi bağırıyor motor ama videonun sonunda topuklayıp gitmesi ayrı bi hava olmuş:queen::rendeer:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Tehlikeli hareketler bunlar, o sese panik olan bi dünya sürücü var, acaba nerden geliyo ne geliyo diye bakmaya çalısırken..

Tehlikeli hareketler bunlar, o sese panik olan bi dünya sürücü var, acaba nerden geliyo ne geliyo diye bakmaya çalısırken..

evet doğru diyorsun kardeşim bana bikere denk gelmişti lastik gümledi zannettim :queen: ardından birde tipo geçti meğersem yarışıyorlarmış tipo arkada kendini yırtıyordu:queen:

güzel bi çalışma Olmuş :queen: tüneldeki verdiği Efekt Ayrı bi güzel :)

Otomobil gaza getiriyor adamı.Bizde zaten bu konularda dayanamayız ya, Allah ne verdiyse...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben motordaydım bı kere yanımdan bı motorcu fırladı gazla ama motorda gıderken yerımden hopladım duscektım gıbı geldı bana =)):p ama motorcuya etmedıgım kufur kalmadı fena korkmustum =))=)):p

hersey cok guzel tek takıldıgım nokta otomobıl surucusunun cekım yapmıs olması ufak bır dalgınlık ve sonrası kotu fakat ne yalan soylıyım bu ses ınsanı cıldırtıyor

cok güzel sesi var yaaa.. vallahi bayılıyorum bu fazer'lara... rüyamdaki motosiklet... allah almayı nasip eder inşallah...

YAwww 4 silindirli olsun da ne olursa olsunnnnn off yaa sese bak bıtıyorum su sese yaaa :(

ses çok süper ya hemde çekim arabanın içinden yapılmasına rağmen:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar