Tünek Tepe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akşama kadar evde otur otur canım sıkıldı. Bir de yardan uzaktayız. Bunalmışım şöyle güzel manzaralı bir yere gideğimde efkar dağıtayım dedim.
Onca sene Antalyalıyım şu Tünek Tepe çıkmak nasip olmamıştı. Dedim bu seferde oraya gideğim. Hem Antalyayı yukardan ciğerlerime çekerim hem de güzel bie efkar dağıtırım dedim.
Erzakları topladım yola koyuldum akşam üstü

İşte bu tepeye tırmanacağız

PICT0014.jpg

Antalyadan Kemere giderken son ışıklardan sağa dönüp köprüyü geçtikten sonra 200 metre ilerleyince sola giriyoruz ve tepe yolundayız...

Çok güzel bir yol

PICT0013.jpg

Sıfırdan 450 metre yukarı çıkıyoruz bu yoldan işte güzel tarafı burda yatıyor aşağıda batırdığımız güneş yukarlara doğru yeniden doğduğunu görüyoruz

PICT0012.jpg

Zirveye yaklaştıkça basınç düşüyor kulaklarıma etkisi hissediyorum... Hava sanki daha temizleşiyor ve zirvedeğim

İşte zirve fotoğrafı

PICT0010.jpg

Bugünde ay güzel gözüküyor

PICT0011.jpg

Güneş batınca sıcak hava soğuyor ve yukarlara doğru bulut olarak yükselmeye başlıyor

PICT0009.jpg

Etraf iyice sis olmaya başlıyor artık Antalyayı göremiyorum

PICT0007.jpg

sislerin arasından ay son kez gülümsüyor

PICT0008.jpg

Artık uzun bir süre sislerin içinde tek başıma kalıyor huşu içinde dinleniyor ve kendimi dinliyorum...

Zirvede Eylem t-shirtümle fotoğrafımı çekiyorum

PICT0004.jpg

Bu arada sisler yavaş yavaş dağılıyor ve Antalya ayaklarımın altında...

adsz.jpg

Bu fotoğraftan sonra evimin yolunu tutuyorum...

abijim harikasın.. mükemml fotolar bunlar... özelliklede son resme ve ilk zirveye ulaştığındaki antalyanın tepeden görünüşüne bittim.. ellerine ve motoruna sağlık.. :rendeer:

Valla bende manzaraya bittim. Çok güzel resimler çekmişsin ellerine sağlık :)

Arkadaşım merhaba.

Kaç zamandır bende çıkmamıştım. Siteden duyuru yapsaydın yada haberimiz olsa hem beraber çıkardık hemde yaptığın eyleme destekçi bulurdun. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
wallahi manzaralara hayran kaldım.çok güzel görünüo.özellikle en son daki foto harika::biggrinn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaç zamandır bende çıkmamıştım. Siteden duyuru yapsaydın yada haberimiz olsa hem beraber çıkardık hemde yaptığın eyleme destekçi bulurdun

Valla çok acele oldu çıkmam planda yoktu anlayacağın...

paylaşımın için teşekkürler. manzara süper. ben de 1999 yazında araba ile çıkmıştım, harikaydı.

Selam Orveg.
Antalya çevresinde yaptığımız gezilere katılımcılar bekleriz, Ben, Silves ve Harduro en fazla üç kişi bir araya gelebiliyoruz. Bence tekerlek sayısının artması daha hoş olur.

Saygılar

himmm cok güzel olmus eline saglik.... ayreten T shörtünüde pek beyendim. hepimiz böyle bi tane alip bi protesto ya cikalim bence :p

bu ara orda bi harabe otel-motel-restorant-caffe gibi bi sey vardi... halen darmadaginik mi o bina?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Orveg.
Antalya çevresinde yaptığımız gezilere katılımcılar bekleriz, Ben, Silves ve Harduro en fazla üç kişi bir araya gelebiliyoruz. Bence tekerlek sayısının artması daha hoş olur.
Aslında hoş olue ben nezih abiyle irtibarat içindeyim sanırım yeniceye sizinle gelicem. Sadece o da değil yapacağınız geziler önce beni çağırırsanız seve seve gelirim

çok süper kareler bende hep o tepeye çıkmak istemişimdir gerçekten manzara hayellerimin ötesinde(özellikle günbatımını süper yakalamışsın)
paylaştığın için çok sağol

orveg' Alıntı:
Aslında hoş olue ben nezih abiyle irtibarat içindeyim sanırım yeniceye sizinle gelicem. Sadece o da değil yapacağınız geziler önce beni çağırırsanız seve seve gelirim

Tamamdır, o zaman en yakın zamanda dörtlü yaparız.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar