TüM RaP'çi MoToR TuTKuNLaRı BuRaYaa !

Bana göre o saydıklarımdan sonraki kişiler boş kişiler:queen:piyasada zati rap yapmak isteyen diss atmak isteyen kişi iyice cogaldı:farao:

Çoğaldı ama Bu işi bi adam gibi yapanlar war bi de kolpa kolpa yapanlar war :)
RaP le sewdiği için uğraşan herkese saygı duyuyorum :) :rendeer:

piyasada rapci cok ve özentide cok bi işini düzgünce yapanlar war bide sataşanlar war :p:queen::queen::queen:

beyler Ceza bu sene rockn coke'da yok canım sıkıldı bu işe...hadlerini bildiriyordu zibidilere...bi iş döndü ama ...pabucumun rockcılarııı....:p

Boşşver Mete abey :) Ceza Rock festivalinde olsa ne olmasa ne :) RaP festivali olsa hadi biraz düşünelim :queen:

youtubede Cezanın hadlerini bildirdiği bir bölüm videosu vardı...youtubeye erişim mahkeme kararıyla engellendi diyo...onu verecektim...bi daha izleyelim diye o ambiansı...

hımm tabi para alacak ya ister rock olsun ister başka konser olsun :silent:ciza ve saz ekibi:mrgreen:bilirsiniz fuat ayben ve daha cok kişi

bakın buda cizanın yanından bi kişi fuat diss yaptıgı için dövülen şahıs:cherry:

http://www.youtube.com/watch?v=-MlnelakuR0

Son düzenleme:
Hocam Rock'n Roll forever
................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Ama Roka cok hos, yani müzikalite olarak ::repci:: ::utangac:
Birde Fuat derim rap de ::repci::. Seviyorum adamı, Batı berlinli zaten adam, ceza onuda küstürdü kendine ayıp etti. Fuat dinlemeli rapciler derim bide ::repci::

[YT]84Wws1WZyGg[/YT]

OHoo kardeşim :) FuaT gibi ne RaP çiler war :) Sen bu topic te kalmaya devam ettikçe Çok RaP çi tanırsın daha :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar