Tüm MT ye selam. Yepyeni arkadaşlarım, ilk motorum, çok mutluyum...

Sizlerle paylaşmak istedim. Kısaca belirteyim...

Efendim, ne olduysa oldu, sonunda benimde damarlarımda o iki teker sevdası bitiverdi işte. Önce bir arkadaşın motoruna artçı olarak bindim. Sabahtan akşama gezip dolaştık. Orada ısındım ilk olarak. Tamam dedim. İşte bu yaaw. Özgürlük, macera, huzur... Sonra bir iki bakayım dedim o iki tekerli demir atı idare etmek nasıl birşey. Kontrolü bende olan, yürü dediğimde yürüyüp dur dediğimde duran. Coş dediğimde coşup, koş dediğimde koşan... O kadar hoş bir şeyki Allah' ım nasıl daha önce keşfetmemişim... Tamam dedim kendi kendime. Hemen bir motor almalıyım. Önce Ehliyet için kursları araştırdım. A2 alırken kolaylık olsun diye önce B al dediler, gidip B ehliyeti aldım. Peşindende A2 ehliyetimi. Efendim sıra geldi motorumu almaya...

Ne yapmalı hangisini almalı hangisinde alışmalı Bütçem ne kadar falan derken günlerce internette araştırmalar karşılaştırmalar yorumlar forumlar v.s.
Sonra bu siteye rastladım. Hemen üye olup aranıza katıldım... Çok sağolun sayenizde hem motor kültürünü doğru algılamak hemde bakımdan sürüş tekniklerine, fiyat aralıklarından model seçimlerine kadar her konuda bilgi sahibi oldum ve olmayada devam ediyorum.

Şimdi ilk motorumu alalı 2 ay kadar oldu. O küçük bir Scooter... İlk motorum, İlk heyecanım... 2500 küsür km. yi nasıl katettim anlamadım bile... Burada sizlerle tanışmak için bayağıda geç keldım aslında. (evde internet yok, sadece işte yazabiliyorum)

Geçde olsa tatmış olmak bu sevdayı, tutuklu kalmak bu sevdada çok güzel...

Tüm arkadaşlara teşekkürler...
Sağlıcakla, kazasız belasız, ikiteker üstünde kalın...

hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin

arkadaşı hemen içeri alın bu virüs artçı olmakla başlayan virüslerden :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla senin adına çok mutlu oldum... sevindim... inşallah huzurunla binersin kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın...

Senin motor hikayende benimkine benziyor hayırlı olsun kardeşim Kazasız belasız sürüşler....

hayırlı ugurlu olsun .. kazasız belasız kullanmak nasib etsin.

aramıza hoş geldin :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun motorun.. Keyifli forumlar ve sürüşler dilerim..

ne kadar güzel dile getirmişsin duygularını.. okurken tatlı bir tebessüm oluştu yüzümde.. yüreğine sağlık... aradığın huzuru, özgürlüğü, mutluluğı sitemizde bulmanı umud ederim... Siteden arkadaşlarla tanışmak istersen 4 Mayıs sabahı Çengelköyde kahvaltı yapıyoruz 40 a yakın kişi gelecek, bekleriz...:cherry::wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/duy...ziyaret-4-mayis-2008-pazar-saat-15-00-de.html
bi de link atim şöle detayları incelemek istersen, ayrıca bütün MT sakinleri davetlidir. duyrulur..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hosgeldin, hayırlı uğurlu olsun motorun. Seni ve ilk aşkınıda gezilerde görmek isteriz artık

ehehehe hoş geldin sefa getirdin yeni motorunda hayırlı olsun :p

hoşgeldin sefa getirdin:)
motosikletin hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin......................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar