Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

ya hocalar..
B sınıfı ehliyetiyle motosiklet kullanılabiliyor mu??
150 ZC tarzı motorlar için A2 gerekiyor mu??

bilindiği gibi geceleri, istanbulun her köşesinde çevirmeler var.. peki hocam, polisler B sınıfı ehliyete anlayış göstermiyorlar mı??

motorlu bisiklet ( 50cc ve aşşagısı) için a1
motosiklet için (50cc yukarısı) için a2

fakat ulkemizde a1 ehliyet verilmediği için a2 ehliyetle bütün motrosikletleri kullanabilirsin..

bildiğim kadarıyla 100 cc ve altı motorlar için b sınıfı ehliyetle kullanılıyor.ama zc gibi motoru kullanamazsın bundan eminim.

50cc altı motorlubisiklekleti kullanabilirsin b ehliyetle

bilindiği gibi geceleri, istanbulun her köşesinde çevirmeler var.. peki hocam, polisler B sınıfı ehliyete anlayış göstermiyorlar mı??

bana bikere anlayış göstermişti ama beni ceviren yunustu akan trafikti ekip cevirmesnde şansım olmazdı onlar tölerans göstermio die biliorum:queen:

bana bikere anlayış göstermişti ama beni ceviren yunustu akan trafikti ekip cevirmesnde şansım olmazdı onlar tölerans göstermio die biliorum:queen:

50 cc için A1 gerekir. B sınıfı ile motosiklet yada motorlu bisiklet kullanılamıyor şu an. Eğer motosiklet ehliyeti kontrol ediliyorsa mutlaka yakalanırsın, benden söylemesi.

bildiğim kadarıyla 100 cc ve altı motorlar için b sınıfı ehliyetle kullanılıyor.ama zc gibi motoru kullanamazsın bundan eminim.

Ya hocam milyon defa yazdık öyle birşey yok, bilmiyorsanız araştırın bişey yapın, galibayla falanla olmaz bu işler.
Milleti yanlış yönlendiriyorsunuz.

hadi hayırlısı mete_han abi, dreksiyonda başarılar.. ara gazı vermeden git baride 100 versinler :D ha bide kaskın vizörünü kapat benden 2 punacık kestiler..

hadi hayırlısı mete_han abi, dreksiyonda başarılar.. ara gazı vermeden git baride 100 versinler :D ha bide kaskın vizörünü kapat benden 2 punacık kestiler..

hımmm bak bilmiyodum öğrendim sağol abi...birde direksiyon sınavı Cumartesimi Pazarmı...

yani 11-12 diyolar ya...hangi gün gideriz..11 mi...12 mi...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sana su yok...nazar etme yeter....:p

Dikkat et.... Kukalar tehlikeli biliyosun.....:queen::queen:Bide sivri yapmışlar sorma.....:queen::queen: Tekerin kayar mayar mazallah.....Yavaş yavaş, kındıl kındıl.....

Allah zihin açıklığı versin diicem ama önce zihin versin sana.....:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar