handsome_49' Alıntı:abi ben 10 senedir motor sürüyorum bir kere bile ceza yemedim rüşvet vermedim . geçenlerde beni de durdurmak istedi polis ben farları stopları söndürdüm emniyet şeridine geçtim tüydüm yakalamarı mümkün değil bu konuda baya tecrübrliyim ogün ruhsatta yoktu zaten :cherry:
forrap' Alıntı:handsome_49' Alıntı:abi ben 10 senedir motor sürüyorum bir kere bile ceza yemedim rüşvet vermedim . geçenlerde beni de durdurmak istedi polis ben farları stopları söndürdüm emniyet şeridine geçtim tüydüm yakalamarı mümkün değil bu konuda baya tecrübrliyim ogün ruhsatta yoktu zaten :cherry:
Ne bekliyosun alkışlamamızı mı :farao: :farao:r:
sen alda... dertler uzak dursun senden. bide şu B sınıfı ile 125 olayı çok fena olacak asıl. düşünsene bi sürü küçük baş sürüye katılıcak... bu kadar kolay olmamalı herşey diye düşünüyorum ben. hele bazıları varki.. aman aman.. evlere şenlik.. en çokta hastanelerin acil kısmındakilere acırım valla. haklısın bi prosedürdür ehliyet işi şu an. ama en azından aklı başında, bilinçli,kural bilen ,kanun bilen,kültürlü,saygılı,insan seven ,malına değer veren,bu işe aşık insanlar alıyo bu ehliyeti şimdilik...baron985' Alıntı:alpinaB10, abi niye bu kadar sinir yapıyon yaw. bizde aylardır bekliyoz ehliyet almak için. hiç bir geçerliği olmayan bir sınavı kaç ayda bir yapıyolar. ehliyet gelene kadarda yaz bitiyor ve daha yeni aldığım motorumu hiç kullanmıyım mı yani :silent: bende hiç hoşnut değilim normalde yüzüne bakmıcağım insanlardan böyle korkup çekinmek :farao: ama napalım prosedürler ülkesinde yaşıyoruz. ehliyetin sadece kimlik olduğu ülkemizde sadece ceza için kullanılıyorale:
bugün yeni birşey daha öğrendim demek b ehliyeti olan küçük cc li motor kullana biliyor yada kullanabiliyordu öylemi hala daha geçerliliği varmı bunun tam anlayamadım?
handsome_49' Alıntı:abi ben 10 senedir motor sürüyorum bir kere bile ceza yemedim rüşvet vermedim . geçenlerde beni de durdurmak istedi polis ben farları stopları söndürdüm emniyet şeridine geçtim tüydüm yakalamarı mümkün değil bu konuda baya tecrübrliyim ogün ruhsatta yoktu zaten :cherry:
arkadaşım yok öyle birşey. 50cc mobilet için bile ehliyet olması lazım.motor satıcıları önüne gelene satış yapabilmek için uydurma haberler yayıyorlar.müşteri gelipte ''yau iyi motormuş fiyatı da uygun ama bizim ehliyetimiz yok,cezasıda büyükmüş alamayızki'' dediği zaman satıcının tek çaresi yalan oluyor hemen tabii. b sınıfı kullanıyor abi yasa cıkacak sen kafanı yorma diye! trafik müşaviri bir arkadaşıma da 400cc ye kadar kullanabiliyor b ehliyeti demişler.söyleyen de çin den yeni bir motor ithalatı yapacak olan bir satıcı.müşavir arkadaşla ruhsat çıkarma işlemleri için anlaşma yaparken açılmış mevzu.harleydavidson' Alıntı:bugün yeni birşey daha öğrendim demek b ehliyeti olan küçük cc li motor kullana biliyor yada kullanabiliyordu öylemi hala daha geçerliliği varmı bunun tam anlayamadım? bide biliyorsunuz motorcuları durdukları belirli günler var takip etmek gerkiyor, aslında herşeyi kuralına göre yaptıktan sonra korkacak bişey yok ama yinede dikkatli olmak lazım motorcuları motorculardan başka kimse sevmiyor gibi..