Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

17 şubat ehliyet sınavına kimler giriyor?

arkadaşlar 17 şubat motorlu taşit sürücü adayi sinavina girecek varmi acaba benim gibi ilk kez a2 alacaklar
30 ilkyardim
40 trafik ve çevre Bilgisi
20 motor ve araç teknigi
Şimdiden Başarilar inşallah aliriz..

Adana İl Temsilcisi
aynen benimde öyle,B var,A2 ye gireceğim.herkese başarılar bendende.

herkese bol şans. bi sonraki sınav 21 nisandaymış. bi cozemediler su hayvanii sınav donem aralarını...

ben gıremıyom yasım kucuk:pr:

bu arda antalyadan gırecek olan varsa babama denk gelırsenız bısıler yaptırırım :cherry: :cat:

benim de B var a2 yi de alıyorum ilk kez..inşallah motorumu ondan önce alıyorum cümleten başarılar kolaylıklar

arkadaşlar ben diğer dönemde yazılıcam ehliyete ne zaman başlıcak dönem biliyormusun ben ozaman yazılıcam da

başarılar arkadaşlar bende sınava gireceğim , giriş belgeleri ayın kaçı gibi gelir sizce ilk kez sınava giriyorumda (istanbul)

peki direksiyon sınavı ne zaman bilen varmı?
bu arada giriş belgeri sanırım sınava 1 hafta kala gidip sürücü kursundan alabilirsin en azından bana öyle dediler

başarılar hepinize arkadaşlar kormayın bu sadece formaiteden sınav... Kimseye bişe öğrettiği yok maalesef.. ve maalersef ehliyetimizde A2 yazmadanda hep suçlu biz oluyoruz ne kadar çok cahil olsa da ülkemizde...

Korkmayın hiç hepiniz başarırsınız bu sınavı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar şimdi birşey diyecegim ben geçen gün B sınıfı ehliyetimle alkol'e yakalandım ve ehliyetime el koydular fakat ben a2 motosiklet ehliyet sınavınada girmiştim ehliyetimi kazandım yanı karakola gidip ehliyetimi alabilirim evraklarım hazır fakat a2 ehliyet alabilirmiyim ? ehliyetime el koydular b sınıfına :)

arkadaşlar şimdi birşey diyecegim ben geçen gün B sınıfı ehliyetimle alkol'e yakalandım ve ehliyetime el koydular fakat ben a2 motosiklet ehliyet sınavınada girmiştim ehliyetimi kazandım yanı karakola gidip ehliyetimi alabilirim evraklarım hazır fakat a2 ehliyet alabilirmiyim ? ehliyetime el koydular b sınıfına :)

Alamazsın maalesef.. Trafikten men oldun 6 ay.. Allkollü araba kullanmak.. Çok ayıp.. B sınıfı ehliyetini vericeksin o şubede kalacak sonra yenisini alabilirsin ancak..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar kötü bi durum ya :) aslında akıllıda kullanıordum yaa :)

Yarın sınava girecek arkadaşlara (ben dahil :)) başarılar. Kimlik belgenizi almayı unutmayın, aman diyeyim.

arkadaşlar a2 sertifikayı aldıktan sonra emniyete gitmeden önce başka bişey isteniyomu.

Sertifikanla gidiyorsun ve birde orada form dolduruyorsun.. Ama formu kendin doldur. Emniyet binası çevresindeki yerlerde doldurtma çok para alıyorlar. Bostancıdaki emniyetin arka tarafındaki bahçesinin içinde emniyet kendisi satıyor oradan al. Ve birde emniyete harç yatırıyorsun sertifikanı vermeden.. Hemen kapı önünda görürsün harç yerini. Yaklaşık 40-50 civarıydı sanırım ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.. Fakat çok erken gidin arkadaşlar saat 7 gibi falan.. Çünkü çok fazla kalabalık oluyor...

S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar