Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

a2 ehliyet

sertifika ile götüreceğimiz belgeler nedir acaba...
bilen duyan bi yardım...
tahmini ne kadar para...
bende B var onu değiştireceğim de...

ehliyet sınavı

arkadaşlar selamlar, dün ehliyet yazılı sınavı vardı biliyorsunuz.giren arkadaşların sınavları nasıl geçti?

A2 için 8 temmuzda
A2 + B için ise Dün girdim sınava , Sınav çOk kolaydı...
inş. Herkesin iyi geçmiştir...

valla ben şüpeliyim z den giren varsa bana 20 sorunu cevabını bilen varsa be dyi işaretledim ama
dogrumu

sorunun cevabı konjektör olacktı arkadasım

tüüü be sildim onu kondansator yaptım :p
Bende de Z kitapcıgı vardı

Şu sinyal lambalarının yanmamasının sebebini flaşör arızalıdır yaptım hatırlayan warmı yaww 1 soruyla kalcam heralde bayaa yanlış cıkmış :S Ewet biraz önce bi siteden buldum soruyu

21-Aracın sinyal lambaları yanmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir?
A-Konjektör arızalıdır
B-Alternatör arızalıdır
C-Bujiler arızalıdır
D-Flaşör arızalıdır

(D) Bu soruyu doğru yanıtladınız.

Son düzenleme:
9 Aralık sınavı ve yeni ehliyet kanunu

Merhaba arkadaşlar,
9 Aralık'ta A2 ehliyet sınavına girdim (B ehliyetim var). Gelişim sürücü kursunun yazdığına göre sınav sonuçları ocak başı gibi açıklanacakmış. Yani Ehliyeti almak rahat şubat'ı bulacak. Şimdi benim merak ettiğim şey şu:
Yeni yılda yeni trafik kanunu çıkacak muhabbetini hepimiz biliyoruz. Diyelim ki ben ehliyetimi almadan yasa çıktı. A2 ehliyetim stajyer ehliyeti mi olacak, yoksa eski usul sınava girdiğim için normal ehliyet mi alırım?

kayıt zamanın ve sınavın yeni kanundan önce olduğu için sanırım stajer olmazsın aynı şekilde milli eğitimde okullar için alınan kararlar örneğin lisede ise o yıl 1 sınıftan başlayanlar için geçerli oluyor 2. veya 3. sınıfta olanları ilgilendirmiyor bu da o tarz da olabilir

bende 9 aralıkta sınava girdim
(B+A2'yi --> E+A2 yapmak için)

umarım etkilenmeyiz ama bilen biri cevap verse yaa :silent:

Arkadaşlar ben bu ehliyet olayını çözebilmiş değilim, 2001 yılında B gurubu ehliyetimi aldığımdan beri bu sölenti var ama uygulamaya daha girmedi.Sizede yetişeceğini sanmıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
porsuck zannetmiyorum çok saçma olur dediğiin çünkü sınava girmişsin sen sadece sonuçları beklyosun daha yasa girmedi yürürlüğe gireceğide meçhul burası türkiye ben kendimi bildim bileli çıkacak o yasa sıkıntı yapma böle şeyleri ... MaRaNtZz 2001 den beri var diyo bu sölentiyi bende dedim yalan olacak bu iş gene siz rahat olun yılmbası bayrama denk geliyo hükümet unutur bu yasayı çıkartmayı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar