Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

ehliyet sınavı

8 temmuzda sınava girecek tüm mt ci arkadaşlarıma başarılar diliyorum işallah başarılı oluruz sınavlarda

walla çıkan sorular şıklarına kadar her sene aynı. başarılı olunamazsa ayıp zaten..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw bir sınav 11:00 de olurmu aksam yapsalardı bari :farao:

Herkese bol şans arkadaşlar. bende gireceğim ama sorular değişirse yada bi terslik olursa diye biraz huzursuzum açıkçası.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Khutuck' Alıntı:
Sınavdan sonra kursa gelin, buluşma var.

kardes sınavdan sonra secret garden a gidiyoz sizin ayrı bi programınızmı var nereye gidiyosunuz kaçamak yok :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkan abiii selamlaaarr malatyadan yeni geldim bi bakiim dedim foruma iyiki de bakmışım galiba aynı yerde sınava giriyoruz birlikte gidelim nerde buluşuluyo ?? geleyim ben de

Forumdan Uzaklaştırıldı
hasan hoşgeldin nasıldı malatya :)
msn ye ekle konuşalım

Khutuck' Alıntı:
İlçesi PENDİK
Bina Adı KAYNARCA ŞEVKET SABANCI LİSESİ
Bina Adresi FEVZİ ÇAKMAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:36 PENDİK

Aynı okula gidiyoruz sanırım bende orada girecegim :wiinkk:

hepimize geçmiş olsun.

ilk yardımda cok beleş bi soruyu kaçırdım. onun dışında fena değildi (sanki) sınav :)

ya zordu ya ben 50 soruya çaLıştm 5 tane fLn aynısı çıktı gerisini kopya ztn kıza güveniorm=PpP

bud

girenlere geçmiş olsun, umarım hepiniz full çekersiniz :)

bu arada sınav çıkışı bişiler yapanlara iyi eğlenceler, benim kaçmam gerekiyordu. ayrıca da kahvaltıyı ayarlayan ve beni sınav yerine götüren dark eagle abime teşekkürler.

haa bu arada, bir de çok güzel bir söylenti duydum, eğer bu yazılı sınavın sonuçları yeterince erken açıklanırsa, belki direksiyon sınavının 6 ağustos yerine, temmuz sonunda yapılması olasılığı varmış!!! eğer öyle birşey olursa, bence süper olur!!

tabi, zaten şu anda da motor üstünde gezenler için pek farketmez belki ama, benim gibi ehliyetini bekleyenler için bir hafta erken kavuşmak çok çok şahane olur :D

Selam...sorulara ve cevaplarına sahip olan var mı ? 1-2 tanede muallakta kaldım sanırım.....10, 17, 18 (moto teknik)

Bu arada bugün buluştuğunuzu bilmiyordum...oysa önümdeki sırada oturan hande'ymiş :pr:

handeee' Alıntı:
ya zordu ya ben 50 soruya çaLıştm 5 tane fLn aynısı çıktı gerisini kopya ztn kıza güveniorm=PpP

umarım seni solundakinden yani benim önümdekinden bahsetmiyorsun...hatun seçenek olsa elma suyuyla çalıştıracaktı motoru :pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar