Sınav öncesi başarılar dileyenlere teşekkürlerrrr..
Sınav hakikaten çok kolaydı. Ben 40 soru sanıyordum. buarada bir arkadaş 20 yazmış ama girmeden önce görmedim maalesef o yazıyı!
Sınav yanıt kağıdını büyük titizlikle doldurmam da dahil olmak üzere 5 dakika sürdü..Emoak'ın da dediği gibi şu 45 dakika zırvalığı yüzünden boş yere sınıftaki A2 almaya çalışan 10 kişi ehliyet için giren diğer 2 kişiyi rahatsız edip durdu..Eh sıkılyıro insan kıpırdansan adamların konsantrasyonu bozuşluyor..5 yıllık üniversite hayatım dahil hiçbir sınvada bu 45 dakika saçmalığını hatırlamıyorum.İlk 20 dakika bekletir sonra salarlar..Neyse, oldu bir kere...Sınıftaki gözlemcilerin ille de "3 belge olacak" elinizde deyip nüfus cüzdanımız ve sınav kimliğimiz dışında bir de kursun el yazısı ile yazdığı bu şu şu kişidir ve sınıf nosu şudur yazılı post-itleri isteyince gerginlik yaşandı..Sonra sınıfcak topluca itiraz edince uygulamanın saçmalığına inandırabildik gözetmenleri...İşte böyle..Kimse korkmasın ya..Bence bu kadar kolay olması iyi değil hatta. Bana sorsanız ehliyet alanların yanına bir ya falan gözlemci vermelerini isterdim..Trafikte sinir küpü gibi oluyorum..Bayan sürücüyüm ama hakikaten bayanlara duyulan öfkeye hak veriyorum. Az önce işe gelirken de bir kadın şöför boş yolda saçma sapan fren yapıp duruyordu..Gerçi tamam hataları ile dillere destan olmuşlar ama erkekler de az değil hani..Sinyal kolu falan türk şöförleri için yaratılmamış zaten..Yaaa....gereksiz uzadı biliyorum..Ehliyet almaya çalışan herkese iyi şanslar diliyoruumm..
Selin
Selin