Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaz ortasında ehliyet!!
kıl payı ehliyet sınavlarını kaçırınca ağustosa kaldı ehliyetin gelişi.
ne güzel karar vermişken ybr 125 e şimdi bir sürü araştırma sonucunda motoru ancak kışın alabileceğim herhalde.
-fuarda sürpriz!! ötv patladı!
-ikinci el fiyatlar hem yaz sebebiyle hem de ötv den dolayı şişti.
-satma niyeti olanda vazgeçti güneşi görünce.
-bu kadar zaman araştırma yapınca 125 lik bir motorun bize yetersiz geleceği anlaşıldı.
-eldeki parayı zorlayarak XL200 alabalecekken karşıma nx4 falkon çıktı
-şimdilerde tüm bunlar bir kenara itilip, sabırla kışı bekleyip hem uygun fiyatlara hem de f650 ya da aprilla pagasso(ikinci el 1998-2000 arası) almak kaldı
ama hesap edemeyeceğim bir sey var ehliyeti elime alınca nasıl duracağım ben bilemiyorum.
birisi çıkıp hem uygun fiyatlı hem de kışa kadar ödeme yaparak bir pegasso satsa!...
olmaz di mi?
kıl payı ehliyet sınavlarını kaçırınca ağustosa kaldı ehliyetin gelişi.
ne güzel karar vermişken ybr 125 e şimdi bir sürü araştırma sonucunda motoru ancak kışın alabileceğim herhalde.
-fuarda sürpriz!! ötv patladı!
-ikinci el fiyatlar hem yaz sebebiyle hem de ötv den dolayı şişti.
-satma niyeti olanda vazgeçti güneşi görünce.
-bu kadar zaman araştırma yapınca 125 lik bir motorun bize yetersiz geleceği anlaşıldı.
-eldeki parayı zorlayarak XL200 alabalecekken karşıma nx4 falkon çıktı
-şimdilerde tüm bunlar bir kenara itilip, sabırla kışı bekleyip hem uygun fiyatlara hem de f650 ya da aprilla pagasso(ikinci el 1998-2000 arası) almak kaldı
ama hesap edemeyeceğim bir sey var ehliyeti elime alınca nasıl duracağım ben bilemiyorum.
birisi çıkıp hem uygun fiyatlı hem de kışa kadar ödeme yaparak bir pegasso satsa!...
olmaz di mi?