Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

dava açsan kazanırsın valla canımı tehlikeye attılar sınavda diye. :queen: Arabaya binerken "frenler kontrol edilir" diye bir checklist maddesi yok ki.. Aynaları düzeltir lastiğe vs bakıp bu tip şeyler yapılıp basar gidersin. Frenleri nerden bilicen..

TRUCKER' Alıntı:
uygulama sınavı ne zamanmış bilen varmı? bi de sınava kendi motorumuzlamı gireceğiz acaba?

Hocam , Kursa bağlı motorlarla GEnelde 125 cc Scooter oluyor bunlar , onlarla Test edileceksiniz...

Ehliyeti alanları Tebrik ederim.. Bende kısmetse 8 Temmuzda giriorum.

Super Moderator
85 alanlar puanınız yeterli, başarılı sayılmak için 70 ve üstü almak yetiyor.

TRUCKER' Alıntı:
uygulama sınavı ne zamanmış bilen varmı? bi de sınava kendi motorumuzlamı gireceğiz acaba?

Uygulama sınavı 20 Mayısda, bağlı olduğun kursu arayıp bi bilgi al derim yinede..

Selam arkadaşlar bende 95 almışım.Ama benim motor yok arkadaşın motoruyla antreman yapıyorum.Kurstanda göstereceklerini sölediler.İnşallah direksiyon sınavınıda geçerim.:silent:

geçersin ya çok zor diil dir ben öle duydum yani ama sınavdan 95 alman güzel

geçersin çok zor değilmiş :)

çok zor diil miş öle diyolar

ilk yazdığımda çıkmadı sonra bi daha yazdım birleşti yazılar iimi ya enterasan bişi bu olay

ilk yazdığımda çıkmadı sonra bi daha yazdım birleşti yazılar iimi ya enterasan bişi bu olay

Son düzenleme:
ninya' Alıntı:
Arkadaşlar ayın 16 sına kadar evrakları yetiştirebilirseniz ben Tandoğan Sürücü Kursuyla Anlaştım 130 L ye işi bitirdim isteyen varsa görüşelim.

( en ufak bir kar amacı gütmeden pazarlık yaptım gidip kendiniz de ben olmadan 130 YTL ye kayıt olabilirsiniz )

Not : Sınav harcı 130 ytl ye dahil !

Evraklar:

- 8 adet resim
- Nüfus cuzdanı ve varsa Araç ehliyeti fotokopisi
- Adli sicil kaydı
- (Ehliyet alabilir) Sağlık raporu
- 130 YTL ( Taksit yok)
- Diploma aslı yada onaylı fotokopisi

ben bugün tandoğan sürücü kursu ile görüştüm.
fiyat 150 ytl olmuş malesef 130 olmuyor dediler.
150 yi taksit yapma şansımız varmı dedim, numaramı aldılar birilerine soracaklar sanırım. haber veririz dediler ama malesef aramadılar:(:salut: :salut: :salut:

attilamm' Alıntı:
Balgat Sürücü Kursunun Numarası var mı arkadaşlar?

Balgat Sürücü Kursu (Bahçeli Sürücü Kursu Şubesiymiş)

284 55 51...

bana 200 YTL fiyat verdiler... Biraz fazla geldi... kardeşimle beraber gideceğimiz için Tandoğan ila arada 100YTL fark yapıyor...

Tandoğan'ın numarasını alabilir miyim ninya veya hopeless1???

Balgat eğitim veriyor. bunu dikkate alın. daha önce vitesli motor kullanmayanlar için önemli olabilir.

Arkadaşlar Tandoğan sürücü kursu bana telefonda 130 ytl ye okey dedi.
sonra telefonuma msj çekerek malesef kontenjanımız doldu diye msj attılar.

ben inanmıyorum kontenjan dolduya. sanırım sonradan 130ytl yi küçümsediler.
talepte çok nede olsa 150 den müşteri bulma gibi dertleri yok nede olsa.
130 olmaz fiyat 150 deseler yine kayıt yaptıracaktımki.

neyse yafuuu... ne halleri varsa görsünler.

A2 EHLİYET vs. LES SINAVI

selam arkadaşlar 21 mayıs da a2 ehliyet sınavım var fakat aynı gün LES sınavım var ikisinden birini tercih etmek durumundayım benim gönlüm a2 den yana .Sizce ne yapmalıyım, fikri olan var mı? mesela ehliyet sınavına giremediğim için rapor falan alıp bikaç gün sonra girme söz konusumu ? olabiliyormu böyle birşey?

Merhaba;
Kursun ile görüş seni sabah erken saate alsınlar yada bir hafta sonra kalanlar ve giremeyenler için tekrar sınav yapıyorlar o zaman girersin...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
Merhaba;
Kursun ile görüş seni sabah erken saate alsınlar yada bir hafta sonra kalanlar ve giremeyenler için tekrar sınav yapıyorlar o zaman girersin...
bu durumda ilk sınavda başarılı olamazsak bir hafta sonra tekrar girebilecekmiyiz

les pazar günü ehliyet sınavı c.tesi olmuyomuydu yoksa benmi yanlış biliyorum en azından bi kaç sene evveline kadar bu şekildeydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar