Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

APV41 gönlüne sağlık ne diyeyim .......mostwanted_57 harika bi haber sağol...2 kız kardeşim üniversite mezunu biri marmara işletme biri boğaziçi ..! ailevi sorunlar liseyi bitirmemi engelledi çok üzgünüm...! araba kullanıyorum neden motorumu kullanamayayım varsa açıklaması lütfen söyleyin sevgilerimle

Merhaba Arkadaşlar;
Evet uzun zamandır hazır olan ancak bir türlü gündeme alınamayan ilkokul mezunlarının ehliyet almasını yönelik yasa tasarısı nihayet meclis gündemine alındı.Ancak bu tasarı karayolları trafik kanunu ile çıkacağı için hemen olmayabilir...

okaysen' Alıntı:
abi olurmu ya kesinlikle kınıyıyorum ve karşı çıkıyorum ben en az lise

bende seni kesinlikle kınıyorum, insanın cahil olmaması için illa da bir okul okuması mı gerekiyor pekala ilkokul mezunu insanlarda trafik kurallarını öğrenip uygulayabilirler, ne yani ben babam için ehliyet düşünüyorum zamanında dedem okutmamış ilkokuldan sonra neden babam bunun semeresini çeksin hele şu an trafikte o kadar ilkokul mezunu ehliyet sahibi olan insanlar varken:farao: :farao:

okaysen' Alıntı:
abi olurmu ya kesinlikle kınıyıyorum ve karşı çıkıyorum ben en az lise

Çok yanlış... Yorum bile yapmıyorum.. Uygulama derhal kaldırılmalı... Ne bu yaa ilkokul mezunu deilsen ehliyet alamazsın.. saçmalığın daniskası. :farao: :farao:

merkeplikten kurtulup insan olabilmek meziyettir.nice merkep okusada okumasada insan olma erdemine erişemez.cahilin merkepliği bir dereceye kadar anlaşılabilir,ya diplomalılarına,hatta doktora yapanlarına hayatın her evresinde yüce makamlarda bile karşılaşmıyormuyuz????????

22 nisan a2 ehliyet sınavı sonuçları açıklandı

en sonun da benimde ehliyetim oluyo kazanmışım ya artık uzun yola çıkabilecem :queen:

uygulama sınavı ne zamanmış bilen varmı? bi de sınava kendi motorumuzlamı gireceğiz acaba?

85 almışım kazandım değil mi?

Yok mu bilen biri sınavı geçmek için 85 yeterli mi?

hopeless1' Alıntı:
Arkadaşlar bence kurs tarihi bu seferlik bir hafta kaydırılır.
tüm sürücü kursları bence bu durumu merkeze bildirir ve ehliyet sınavı 1 hafta erken yada geç yapılır.

ne dersiniz? çokmu hayalci bir adamım?

ben biliyoruuum yafuuuu:):mrgreen: :mrgreen:
sınav tarihi 8 temmuza alınmış:cherry: :cherry:

yaşasıııın...

eeeeeee Ankaralı arkadaşlar hani bulamadıkmı ucuz yollu bir kurs?

Arkadaşlar ayın 16 sına kadar evrakları yetiştirebilirseniz ben Tandoğan Sürücü Kursuyla Anlaştım 130 L ye işi bitirdim isteyen varsa görüşelim.

( en ufak bir kar amacı gütmeden pazarlık yaptım gidip kendiniz de ben olmadan 130 YTL ye kayıt olabilirsiniz )

Not : Sınav harcı 130 ytl ye dahil !

Evraklar:

- 8 adet resim
- Nüfus cuzdanı ve varsa Araç ehliyeti fotokopisi
- Adli sicil kaydı
- (Ehliyet alabilir) Sağlık raporu
- 130 YTL ( Taksit yok)
- Diploma aslı yada onaylı fotokopisi

Bu topici açtıgınız iyi olmuş, zira önümüzdeki hafta direksiyon sınavına girecem, şu an motor kullanıyorum ama stres yapıyodum açıkçası.

Yazılı sınav içinse şunu söyleyebilirim, her sene aynı sorular çıkıyo ve bu soruları ve cevaplarını bi kere okusanız, kesin geçtiniz demektir. artık internet de var üstelik, Hatta mantıgınızı kullanarak hiç çalışmadan bile geçebilirsiniz,

Bütün bunlar söz konusuyken bana göre kopya çekmekte komik ve gereksiz ve yanlış!...

Benim girdigim sınavda çocugun biri, sınav giriş belgesini yanında getirmemişti, bize kimse söylemedi getirecegimizi diyo :) 2 tane görevli hoca koymuşlar oraya, onları size hiç anlatmiym. yani hocalardan bahsediyoruz tabi de siz şu adamdaki sorumsuzluga bakın, ben de o kadar sorumlu bir adam degilim ama her şeyimi geceden hazırladım sınava gitmeden. Netice itibariyle sınavı geçersiz sayıldı arkadaşın.

Hayırlısıyla şu direksiyon sınavını geçelim de tekrar konuşuruz.

Sevgiler Saygılar

Ehliyet için Yarın Son gün

Bu arada öğrendiğim Tandoğan Sürücü Kursu 16.05.2006 tarihinde evraklar için son teslim etme günü olduğunu söylediler.

bir sınav anısı da benden :)
ben b ehlıyetı kırıkkale den almıstım dıreksıyon sınavınada dokuntu bır sahın le gırdım arkada oturan memur surdan don dedıgınde yavaslamak ıcın frenı yokladım ama nafıle fren falan yoktu arabada yanımdakı kurs soforune baktım adam bana bakıp omuzlarını kaldırdı zor bela tur u tamamlayıp basladıgımız yere donunce "gecmıs olsun " dedım arkada kı memurda sanada dedı "frensız arabaya bındırdıgın ıcın 15 puan ını kesıyorum" netıce sınavdan 85 le gecmıstım

20 Mayıs tarihli direksiyon sınavından sonra ehliyet ne zaman elimize geçer?

Evettttt sabrın sonu selamet artık yüzdük yüzdük kuyruuna geldik.
Neden bu kadar uzun ve pahalı bu ehliyeti almak :pr:

Arkadaşlar haftasonu direksion sınavından sonra geçersek ne zaman ve nasıl elimizde olur ehliyet? :silent:

teşekkürler

Arkadaşım , ben sana Eskişehirdeki sürücü kurslarının durumunu anlatayım...

A sürücü kursu : sınavdan 2 hafta sonra gel diyor.
B sürücü kursu : sınavdan 1 hafta sonra gel diyor.
C sürücü kursu ilçede olduğu için ; Sınavdan 4 gün sonra gel diyor.

Sürücü kursundan belgeleri aldın ; emniyete gidip teslim ettin , ehliyeti almaya geldi sıra :

Polislerin insafına kalmış bişey."Akşam 16 da gel al."Bazı arkadaşlara yarın 16 da gel al diyolar.
Bazen de benim gibi 1 hafta beklemek zorunda kalıyosun.

Eğer ilçeden alırsan da , ehliyet 4 saat içinde hazır...

Dediğim gibi tamamen , sürücü kursu ve polislere kalmış bişey.Adamların canı ne zaman isterse o zaman işini hallediyo.
Burası Eskişehir.Bilmiyorum İstanbul da aynı olmalı....

bence Gelişim Sürücü Kursu'nun açtığı başlık altına yaz, kesin cevap alabilirsin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar