Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

sağol kanka...ben tutturdum alalaım hocam diye...ciıtroen c4 var kendisinde...clioyu satıp ne alayım diye soruyor...eyw...

Ben citroex c2 vtr sahibiyim, 2004 kasımdan beri üstündeyim, yaşamadığım sorun kalmadı diyebilirim, sorunları bir kenara bırakırsak çoook seri araba :D

Bu arada citroen c4 lerle ilgilide hiç yii şeyler duymadım, sanırım citroen arabalardada peugeot lar gibi kronik problemler var.

Eğer sorunlarına katlanır servistekilerle kanka olurum diyorsanız c4 güzel araba, konforsa konfor güçse güç yani de ne biliim c2 vtr den sonra asla citroen düşünmüyorum.

tolgacım benim bir doktor hocam için düşündük...alaka için sağolun...cako sağol kanka...

Bişi deil abiciim :) Her zman burdayız :) Tamam mı dkoda yı alcanız mı :rendeer:

wallaa mı :) Napalım o zaman sağlık olsun :) O HaLDe çeksin altına bi 1000 RR :queen:

Ehliyet - Mal Müdürlüğü

Arkadaşlar gecen sürücü kursundan sertifikamı aldım A2, benim mal müdürlüğüne gitmemi ve oraya 150/180ytl civarında bir ödeme yapcagımı ve o makbuz ilede trafik tescile gideceğimi söylediler. Bu mal müdürlüğüne odenen para sanırım trafik tescil ücreti ? yanlız 150/180ytl B sınıfı için olmasın A2 icin bana cok geldi benim bildiğim A2 icin 70/80yl falan olması lazım. Dorusu nedir arkadaslar kursdakilermi yanlış soyledi bana acaba ?

Zor yerdenmi sordum arkadaşlar yeni ehliyet alan yokmu ? :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya birinin eşine çocuğuna çarpıp zarar versen? eğer atlatırım bana bişi olmaz diğerleri ölse de olur babam bakar çaresine diyorsan. atla motoruna bak keyfine.. yok biz bunu kaldıramayız diyorsan o zaman ona göre davran.

By Mükemmel;636713' Alıntı:
Bence şimdilik bir elektrikli bisiklet (scooter görünümlü) al.Hem ehliyet ve plaka gerektirmiyor, hemde fazla hızlı olmadığı için acemiliğini atman konusunda sana faydalı olacaktır. :cat:

Abicim bence bu harika bir tavsiyedir. Elektrikli bir scooter ile polis korkusu olmadan motosiklet sürmenin keyfine varabilir ve sürüş bilgini arttırırsın, deneyim yaparsın, 17 olduğunda da ehliyetini alırsın ve elektrikli scooterına elveda deme vaktin gelir.
17 yaşına geldiğinde Elektrikli scooter la yaptığın yol sonucu artık sürüş deneyimin armıştır, ehliyet cebindedir, çok daha tecrübeli ve dikkatli bir şekilde motosikletin zevkine varırsın. Bu fikri değerlendir?

Demiştim de, sen makinayı almışsın, forumda yorumlarını bile paylaşmışsın, neden bu kadar zaman sonra böyle bi başlık açma ihtiyacı duydun anlamadım ? Zaten kullanıyorsun şu an, belki trafiğede cıkıyorsun, ama sanki ilk defa alıp binicekmiş gibi bi başlık açıyorsun ? garip ?
olmaz.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence Bu başlık çok sacma cunku sen bize sormadan kararını vermısın motorunu almısın bıze laf dusmez....yaşın cok cok erken 15 nedemek ya bazı seylerı dusunemeyebılırısn allah korusun kaza yaparsın bir hiç ugruna gıdersın... bence surme derım motoru aldıgın yere ıade et derım ama benı dınlemezsın karar senın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar