tüm motorseverlere adanadan selamlar

adım erhan adana incirlik hava üssünde çalişiyorum 26 yasındayım keeway superlıgt 150 cc motorum var tam bi chopper hastasıyım motorla gezmeyı cok sevıyorum ama hiç gezemıorum o da ayrı bı konu çünkü cevremde benden baska motosikletı olan yok inşallah tanıştıkça bundan sonra motorseverlerle beraber olurum herkese merhaba ....

Hoşgeldin. Ama çevrende motosikletle gezmeyi seven çok kişi var onu söyliyim. Tahmin edemeyeceğin kadar çok hemde:). Hazır seni bulmuşken birşey sorayım belki bilirsin. İncirlikten çıkma gaz maskelerinin vs satıldığı bir yer varmış. Eski amerikan pazarı diyorlar yerini biliyormusun?

Hoşgeldin. Ama çevrende motosikletle gezmeyi seven çok kişi var onu söyliyim. Tahmin edemeyeceğin kadar çok hemde:). Hazır seni bulmuşken birşey sorayım belki bilirsin. İncirlikten çıkma gaz maskelerinin vs satıldığı bir yer varmış. Eski amerikan pazarı diyorlar yerini biliyormusun?

mesajını yenı gordum ... bora abım cevap vermiş bıde herhalde şimdıye kadar gitmişsındır..ç yalnız bıldıgım otogarın orda baya buyuk bı yer varmış ama hala yerını tam bılmıyorum ve akla gelmeyecek bı suru şeyler varmış eger tam yerını ogrenırsem yıne de solerım...

hoşgeldin kardeş bende adanada yalnız gezenlerdenim. birleşip yalnızlar grubu kuralım, hep birlikte yalnız yalnız gezerizz..

İncirlikten çıkma gaz maskelerinin vs satıldığı bir yer varmış. Eski amerikan pazarı diyorlar yerini biliyormusun?

Dostum Amerikan pazarını bulamadıysan tarif edeyim dedim.Atilla 6 kattan otagara doğru giderken üst geçit var.hemen 200-300 metre ilerde sanırım.Oradan geçince sağ tarfında göreceksin.Amerikan pazarı diye yazıyor.Bu arada bende gs 500 almayı planlıyorum.Senin bu motor hakkındaki fikirlerinede duymak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar