Tüm motorsever arkadaşlara merhabalar

Herkese merhabalar ehliyet sonrası ekipmanımızı asgari oranda motosiklet kaskı, korumalı mont, motosiklet eldiveni, dizlik olmak üzere 4 parça olarak aldık motorumuza kavuşma anını ve sonrasında ki motosiklet kurslarını beklerken uzun süredir takip ettiğim motosiklet.net'e bu gün katılmak istedim, kısmet bu güneymiş . Sitede çok güzel insanlar gördüm, yardımlarını aldım, üyelikle beraber birebir ulaşma fırsatıda doğacağı için de daha mutlu oldum. Umarım tecrübe kazandıkça bizimde diğer arkadaşlara faydamız olur, iyi vakit geçirir ve dertlerimizi burda paylaşma fırsatı buluruz. Tekrar selam eder sağlıklı sürüşler dilerim :)

Hoşgeldin,tekerin düz bassın. Korumalı bot da aklının bir köşesinde dursun.

Trol dışında insan katıldığını görmek güzel.

Hem hep ayni yüzler, aynı insanlar sıkıldık artık yeter.
Arndiol, Angrypower, The Dude, DrFreeman falan hep aynı adamlar, gına geldi be kardeşim :queen: :queen:

Hoşgeldin dostum, kendinde dahil olmak üzere kimseyi üzmeden sür :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

Az kalsın sormayı unutuyodum.
Ne sürmeyi planlıyosun, çamur severmisin ? ::winkwink

Trol dışında insan katıldığını görmek güzel.

Hem hep ayni yüzler, aynı insanlar sıkıldık artık yeter.
Arndiol, Angrypower, The Dude, DrFreeman falan hep aynı adamlar, gına geldi be kardeşim :queen: :queen:

Hoşgeldin dostum, kendinde dahil olmak üzere kimseyi üzmeden sür :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

Az kalsın sormayı unutuyodum.
Ne sürmeyi planlıyosun, çamur severmisin ? ::winkwink

Yahu ne çamur adamsın be. daha adam ne olduğunu anlamadan çamura yatırmanın derdindesin. 😀
Bu arada hoşgeldin kardeşim herşey gönlüne göre olsun👍

hoşgeldin,mrmud a bakma çamur olur her yerin üstün başın motor desen çamura batar gel naked kullan sen :cherry:

Toprakta düz sürmeyi öğrenirsen asfaltta motora ters oturup bile sürersin, sen bence bi düşün :D

Toprakta düz sürmeyi öğrenirsen asfaltta motora ters oturup bile sürersin, sen bence bi düşün :D

Al işte Nasrettin hocanın eşeğe ters binmesi misali adamı tepesi taklak çevirdi. 😁
Kardeşim sen bakma buna kolayını bulsa bataklık domuzuna döndürecek bizi 😀

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------

Hişş dur bi müdahale etme, vallabi nikelajına çamur sürerim :D

Bulutlu havalarda dışarı çıkmıyoruz , Daha yağmur görmedik sen çamurdan bahsediyorsun hele Bi çamur sıçrarsa uykularım kaçar rüyalarıma girer 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar