Tüm motorcuları 30 ağustos akşamı ATV ana haberi seyretmeye davet ediyorumm..

abi sen al gitarı eline.. yoksa tanıyamayız seni.. not: electro gitar tercihimizdir :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl tanıycaz seni ? MT çıkartması yapıştırsana çalgına :)

oldumu arkadaşlar işte fotolarım elimdede trompet olacak bilen bilir :D önlerde olmaya çalışırım sizin için ama seyredin olurmu:D

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ne çalacaksınız, şöyle ecnebi şeyleri çalın biraz.
Askeri bando ana haber bülteninde mi çalacak? Nasıl bir ana haber bülteni bu?

Yok devenin hörgücü, Zafer Bayramında ecnebi eserler ben sana boşuna kızmıyorum renkli su. Aslında ana haber bültenleri böyle şeyler izlettirmeli bize ama yurdum insanı ''kimin şeyi kimin şeyinde'' derdine düştüğünden tabi garip geliyor.

Çal kardeşim çal, ellerine sağlık. :cat:

arkadaşım ben seni galiba hatırlıyorum...Levent Camiindeki şehit cenazelerinde ve emekli amiral general cenazelerinde görmüştüm...simalar konusunda yanılmam...bende Levent Caminin çaprazında İRA reklam ajansında çalışıyordum bir zamanlar...her cenaze trafik kesilirdi...kabusa dönerdi bizim oralar...

3.kolorduya bağlı 52.Zırhli Tümen Bandosundasın galiba...

geçen senede Cumhuriyet kutlamalarında 29 Ekimde ATV önünde canlı yayında izlemiştim...Hatta denmişti ki...İÇİNDEN BANDO GEÇEN BÜLTEN...

Lambada istiyorum ben, şöyle biraz yandan yandan. Ali Kırca da oynar hem. He he he.
Bıyıklı, benim derdim askeri bandonun askeri marş çalması değil, ana haber bülteninde ne işi olduğu. Ana haber bültenine yeni yayınlanan dizilerin oyuncuları çıkartılmaz, yeni albüm yapan şarkıcılar çıkartılmaz. Bunlarla ilgili varsa birşey yaparsın röportaj. Siz hiç CNN'de Madonna'nın şarkı söylediğini gördünüz mü?
Ya ne yapılır? Adam gibi haberini sunarsın. Sonunda da ayrı bir prgoramcık olarak askeri bandoyu çıkartırsın. Aynı işi yaparsın ama uygun formatta yaparsın.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bırak kardeşim bizim ana haber bültenleri böyle işte Cnn'den bize ne? İlla onlar gibi mi sunacağız, oturup kalkacağız. Ana haber bültenlerinin ''paparazzi'' denilen iğrenç malzemelerle dolmasından iyidir. Haber niteliği olan anlamlı bir günde ilgili bandoyu haber bülteninde izlememiz son derece doğal hatta bence şefle röportaj yapsınlar. :)

Motorcu tüşörtünü giy de tanıyalım kardeş!:)
Ya da kaskla çıkarsan %100 tanırız emin ol!:)
Kaskın da benim nolan N101 in aynısı ama beyazı!

Anaaaa Sende daha 2 adet pırpır varmış. Ha sen daha çok gençsin osaman :D:)

Babam artık kolunu bıraktı bilegine aldı 3 tane :) ;)

izleriz izleriz merak etme:):)
ama bende şu ali kırca olayını merak ettim doğrusu yok mu videosu falan?:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seninle gurur duydum kardeşim, bu akşam Cihan kardeşimizin doğum günü var ama, gidilecek mekanda televizyonu açtıracağım seni seyredeceğiz,:cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar