tüm motorculara slm,

öncelikle tüm tehlikesine rağmen, heyecanı için böyle bir işe tutkuyla bağlanan cesur insanlara slm larımı iletiyorum.
kendimi tanıtayım, 19 yaşındayım, traya üni. tıp fak. 3. sınıfım. boyum 1.71, kilom 65ve araştırmalarım sonucu honda cbr 125 r nin benim için en uygunu olduğuna karar verdim. kasımda ehliyetimi alacam inş. o zamana kadar motoru alıp kandimi geliştirmek istiyorum.
edirne küçük olduğu için sıkıcı ama bi o kadar da motor için uygun ve güvenli bir şehir. sıkıcı olduğu için böyle bir hobby e baya ihtiyaç duyuyorum:)
son olarak bu güzel forumda emeği geçen herkese tşklerimi iletiyorum. ve edirne de bana özel ders verebilecek arkadaş var mı acaba varsa msj yazarsa sevinirim.. saygılar..

hoşgeldin aramıza.
19 yaşında trakya tıp 3. sınıf. 18 yaşında bitse okulun. 21 yaşında olman gerek.
yaşını küçük mü gösteriyon :) ya da ben mi yaşlandım hatırlamıyom.?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Motosiklet tutku yaratır dikkatli ol! Sana ehliyetsiz trafiğe çıkma, korumasız kullanma demeyeceğim o bilinçte olduğunu hissettim. Madem sıkılıyorsun sana bulunduğun sıkıcı ortamı küçük denizlere çevirecek akvaryum hobisini de tavsiye ederim hatta bulunduğun şehirden akvarist arkadaşlarla bile tanıştırırım ben aynı zamanda çok güzel bir akvaryum ailesine de üyeyim. Aynı kullanıcı adımla buradan bana ulaşabilirsin. Bu hobi sıkıcı, zor sınavlarına çalışırken verdiğin beş dakikalık molalarında senin tüm stresini dağıtacaktır, yalnız dikkat et motosiklet kadar bağımlılık yapar.

Aramıza hoşgeldin... :)

Süper Moderatör (BBRR)
Aramiza Hoşgeldin.dediğin Gibi Edirne Küçük Bir Yer Ama Bir O Kadar Da şirin Bir Yer.öyle Bir Yerde Motor Kullanmak Daha Güvenli.tekrar Aramiza Hoşgeldin.aradiğini Bulur Kalici Olursun Umarim.

Hoşgeldin, Bıyıklı'ya muhalefet olalım hemen. Sen akvaryumu boşver, F1'e gel. Her hafta sonunu iple çekmeye başlarsın.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Benimse muhalefet etmeme gerek yok F1 kendi kendine muhalefet zaten. Baksana İstanbul Park tribün 5 in üç günlük kombine bilet bedeli 250 ytl o paraya canavar gibi akvaryum kurulur. Üç günlük pahalı gavur zevki için değer mi? Ülke reklamıysa tamam aç televizyonu izle kardeşim ''efone'' nını. :)

Valla ben 250ytl vermeden çok güzel bütün yarışları izliyorum. 2,5lt Coca-Cola + 1 kutu Pringles ile koca haftasonu geçiyor. F1 iyidir :).

Motosikleti
Mondial Virago 50i
2,5 lt kola 2 ytl 1 kutu patates 4 ytl (ki bence yetmez insanın yedikçe yiyesi geliyor mereti) toplam 6 ytl

6x4x12=288 ytl bir senelik F1 tv masrafı.

Yani yine canavar gibi bir akvaryum kurulur. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar