Tüm Motorcular Gözümüz Ayıyor

Hava sıcaklıkları Pazar gününden itibaren 8-10 derece artacak, ancak yetkililer karların erimesi nedeniyle su baskını, taşkın ve çığ tehlikesine karşın vatandaşları uyarıyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, sıcaklık artışları hafta sonunda iç ve batı bölgelerde başlayacak. Bu artış gelecek haftanın ilk günlerinden itibaren yurt genelinde etkisini gösterecek. Buna bağlı olarak, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarına, batı bölgelerinde ise mevsim normallerinin üstüne çıkacağı tahmin ediliyor. Yetkililer karların erimesi nedeniyle su baskını, taşkın ve çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyarıyor.

Dün gece tüm Adana gurubu olarak motorluyduk hava sıcaklığı 0 derecenin altıydı. Biz dışardaydık. Yağmur olmadığı sürece sorun yok. Ancak havaların ısınması elbette güzel birşey hehe :mrgreen:

Görüşmek üzere.

Motosikleti
Su Motoru
Sabah kalkmak zor oldu be Salih :cherry:. İşe yarım saat gecikmeli anca gidebildim ...

yaa bende karda sirdüm ama yardıramamak devamlı yolu konturol etmek sinir
bide kenardaki karlar erisin diye kürekle yola atan tipler var onlara uyuz oluyorum

Bu habeer erken gelmiş biz daha Güneş Duası yapmadan dualarımız kabul oldu sanırım :queen:

Antayanin sel sularinda surdum her gun walla motor yuzmeyi ogrengi. Ohh ya isinsin da rahatlayalim biraz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oleyyy artık spor ayakkbıları giymeye baslıcam botları kaldıracaz gene :queen:
insanın motoru olmadımı olaya böle bakıyor :)

Ben bu meteorolojiyi :pr: Ulen bi kalktım ince ince kar yağıyor... Neyse yarın için 7 derece olacak diyor Ankara'ya, sonraki gün 9 sonraki gün 11. Bari bunlar tutsa bugünü kaçırdık :p

burda problem yok,büyük şeeeerde oturanlar düşünsün sular altında ya izmir ya istanbul yada antalya kalıyor adanada su yokki altında kalalım:queen:

14 Ocak'dan beri motorum yatıyor.. Havaları ısınsa da şu hasret bir son bulsa.. Hayır benim garajım da yok. ARkadaşın garajında ve ha deyince çıkar sok yapamıyorum. O yüzden yatara kaldı garibim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar