- Konu Yazar
Tüm tutkunlara selamlar, Adım Ersin İstanbul da Mali müşavirim. Hep motor alma hayali ile 34 yaşına kadar geldim, motora her niyetlendiğimde ya annem ya babam şimdide eşim şeytan icadı alma diye beni işledi. Ama artık motora başlamalıyım. Motor her erkeğin, bazende bayanların ilgisini çeken bi alet, sahilde ne zaman bir motor solu kapatmış, o iç gıcıklayıcı melodiyi, bir şiir gibi dinlettiğinde ses kaybolana kadar o tarafa bakarım. İçimden bi vay be çekerim. Güç çeker beni kendine, motorlara bakarken hep yüksek cc ve şekil motorlara bakardım. Taki bu forumdaki değerli kullanıcıların, tecrübeleri ile paylaştıkları yazıları okuyuncaya kadar, artık 500 600 cc makinalara bakmıyorum. Yaşamayı seviyorum, motoruda bir yaşam biçimi olarak kabul ediyor ve oyunu kurallarına göre oynayayım diyorum. İnşallah yakın bir zamanda MT 125 alarak tecrübe kazanmaya başlayacağım. Sizlerinde engin tecrübeleri bana kılavuz olacak, yeni başlayan bu motorcuya her türlü öneri ve öğütlerinize açığım, motor ile birlikde nasıl bir kask ve aksesuar almam gerektiği konusunda bilgi verirseniz çok memnun olurum. hepinize iyi forumlar, tekeriniz düz bassın.