Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

fenerbahce cumhuriyeti varmis :farao: ya o yüzden ben desteklemiyorum FB yi 2-1 Milan alır :pl:

Fenerbahçe'yi detekliyorum ama. Tahmin olayı bu duygusal davranmamak lazım Milan 3 - Fener 2

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bastır mılan 2-0 fener yürübe milan şeker paketleri hazırmı 3 diyince atıcaz

arkadaşlar milan güçlü tamam ama ..........

:queen: biz daha güçlüyüz :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
karakiz, ne alakası var yaw. tahnim işte. biz şu maçı alamayız demek satmakmı ? keske yensede bizde mutlu bir mac seyretsek. ozledık zaten bu mutlulugu :salut:

herkes fenerin gol atıcağında hem fikir valla. bu herkesin fenerin artık belli bir yere geldiğini kabul ettiği anlamına geliyor bence. e artık kabul de edin yani. birbirimizin yolunu tıkayarak nereye kadar gidicez ya ben içimden şunu geçiririm hep olması ne kadar mümkün ama... beşiktaşla fenerimin uefa finalinde karşılaşması mükemmel olmazmıydı. şimdi biz fenerli olarak aman beşiktaş kazanmasın aman şu kazamasın bu kazanmasın nereye kadar....

FENERBAHÇE: 2 - 1 :MİLAN ------diye tahmin ediyorum... :cat: :cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
0----3

Forumdan Uzaklaştırıldı
3-2Fener diyorum hatta ilkyarı bitti milan 1-0önde :rendeer: beşiktaşlıyım ama avrupada fener kazansın niye kazanmasın.Federal ilkyarı yeni bitti ama bilirsem sonucu hala ikram varmı :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Milan gine yaptı yapıcağını arkayı dörtledi bravo milan oooo oooo

Schevcenko:4 - Fenerbahçe:0 :pale: :pale:

bu takıma yakışmıyor bu skor. ama Fenerbahçe taraftarını alkışlıyorum. çok centilmence takımı desteklediler ve 90 dakika boyunca takımı motive etmeye çalıştılar. maçın sonunda takımı tribünlere çağırmaları da çok güzeldi..

neyse 4 /2 dedim milan üstüne düşeni yaptı 44444444 tane attı fb siftah bile edemedi. muha ha mu haha :queen:

Fenerbahçe

Ne Mutlu FENERBAHÇELİYİM Diyene ! :)

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Doğru diyorsun ama genede fair-play oyuncu olalım GSlılara geçmiş olsun ::gleam::::gleam::::gleam::::gleam::::gleam::Champion Fenerium::gleam::::gleam::::gleam::::gleam::::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar