Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

ben yazıcaktım ama kişisel algılayacaktı Pro...Fenerbahçeliyim ama seviye yerlerde...

tabi siz hep Zeki Müren ağzıyla konuşuyorsunuz ya arkadaşlarınızla :p

Ne küfür ne de başka bir şey var, biz bunlara karikatür diyoruz. :bounce:

bu ne ya?!

kilit istiyorum topige...

takim tutmuyorum ama, ayip ya.. bu ne?! milleti birbirine dusureceksiniz!!!!

Kimseyi kimseye düşürdüğümüz yok, forum üyelerinin birçoğu anlayış düzeyleri üst seviyelerde olan kişilerden oluşmaktadır. Gülüp geçilesi bir konuyu büyüteceklerini sanmıyorum. :)

abicim okey herşeyede bu ambians hoş değil...kıça giren bayrak...ne biliyim tuhafıma gitti...6.7.sınıf maç muhabbeti gibi oldu bence...

ya sen bilirsin sana dur diyen yok zaten...kafana göre takıl...bana ters geldi sadece...

tabi siz hep Zeki Müren ağzıyla konuşuyorsunuz ya arkadaşlarınızla :p

Ne küfür ne de başka bir şey var, biz bunlara karikatür diyoruz. :bounce:

Kimseyi kimseye düşürdüğümüz yok, forum üyelerinin birçoğu anlayış düzeyleri üst seviyelerde olan kişilerden oluşmaktadır. Gülüp geçilesi bir konuyu büyüteceklerini sanmıyorum. :)

tahminen şu an okuduğun Lombak Penguen falan görebildiğin dergiler...Hıbır..Gırgır...Pişmiş Kelle okurdum ben 86-87-88-89 larda...yani mizah konusunda senden daha çok şey okumuşumdur...Pişmiş Kellede Lemanda espirilerim yayınlandı...Alper Ocak..Behiç Pek Ahmet Yılmaz tarafından...

bu karikatür değil abicim...bu bir fanatiğin boş dünyasının boş işleri...

bende Fenerbahçeliyim..ama hoşuma gitmedi...:cat:

Son düzenleme:
Mete abi ben bir Galatasarylı olarak bu karikatürü takımlar arası atışma olarak görüyorum bi sakıncası yok bence tabi altta kalmadıkça:mrgreen::mrgreen:Bi bayrakda bizden gelir olur biter:queen::queen::queen:

Fenerli'nin biri ıssız bir adada tek başına dolaşırken bir lamba buluyor. Lambayı büyük bir şevkle siliyor ve lambadan cin çıkıyor.

Cin diyorki: DiLe benden ne dilersen!...

Fenerli Adada yalnız olduğu için bu adadan Kadıköye kadar bir köprü yap ben de stada gideyim diyor.
Cin "Bu mümkün değil, başka bir dilek dile" diyor.

Fenerli, "O zaman Feneri şampiyon yap!" diyor

Cin'in cevabı, "Köprü kaç şeritli olsun?":rendeer:

bjkjm1zi3gx7.jpg

Fenerli arkadaşlar kızmayın ha:rendeer:Siz bize bayrak soktunuz bizde boş durmayalım dimi ama:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Mete abi ben bir Galatasarylı olarak bu karikatürü takımlar arası atışma olarak görüyorum bi sakıncası yok bence tabi altta kalmadıkça:mrgreen::mrgreen:Bi bayrakda biz sokarız fenere olur biter:queen::queen::queen:

dostum aslında biz daha lirik daha ince espiriklerle birbirimize kitlerdik...:pale:

bunun sonu yok cezerye.
asıl kışkırtmayı sen yapıyorsun.

ben de buraya bir şeyler döşerim, yakışmaz.

FB topiğinde kendi çapında eğleniyor taraftar.
tadında bırakmak lazım. mokunu çıkarmayalım. :wiinkk:

e, simdi, fenerli arkadaslarin baska takim oyuncularının .ötüne bayrak sokma alanı mı burası?

abicim okey herşeyede bu ambians hoş değil...kıça giren bayrak...ne biliyim tuhafıma gitti...6.7.sınıf maç muhabbeti gibi oldu bence...

ya sen bilirsin sana dur diyen yok zaten...kafana göre takıl...bana ters geldi sadece...

tahminen şu an okuduğun Lombak Penguen falan görebildiğin dergiler...Hıbır..Gırgır...Pişmiş Kelle okurdum ben 86-87-88-89 larda...yani mizah konusunda senden daha çok şey okumuşumdur...Pişmiş Kellede Lemanda espirilerim yayınlandı...Alper Ocak..Behiç Pek Ahmet Yılmaz tarafından...

bu karikatür değil abicim...bu bir fanatiğin boş dünyasının boş işleri...

bende Fenerbahçeliyim..ama hoşuma gitmedi...:cat:

vayy... mete abim konusmus zaten.... ustune lafa gerek yok. :cat::cat:

saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar