Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

vallahi sana katılıyorum mete_han. ama şunuda unutmayın biz o golleri yemeseydik ki çok basit 2 gol yedik bu maç böyle bitmezdi. bu arada ben hasta bi fenerbahçeli olmama rağmen denizi takımda istemiyorum!!!! bu adam bize çok zarar veriyor. çok top kaptırıyor ve olur olmaz heryerde yapıyor bu hatayı :farao: ::angry2:: ::ranntign: ::rantinp: :hakem1::

Son düzenleme:
vallahi sana katılıyorum mete_han. ama şunuda unutmayın biz o golleri yemeseydik ki çok basit 2 gol yedik bu maç böyle bitmezdi. bu arada ben hasta bi fenerbahçeli olmama rağmen denizi takımda istemiyorum!!!! bu adam bize çok zarar veriyor. çok top kaptırıyor ve olur olmaz heryerde yapıyor bu hatayı :farao: ::angry2:: ::ranntign: ::rantinp: :hakem1::

dostum o Denize ne desek az...ama biliyorsun eşi ev kazası geçirde...merdivenlerden düştü...boynu kırıldı vefat etti...2 evladıyla Deniz bir mücadele veriyor...Bilmiyorum bu gelişmelerle Aziz Yıldırımın Denize sahip çıkmasının bir bağlantısı varmı...Adam moron gibi oynuyor...yapacak bir şey yok...EDU hata yaptı bir daha yapmayacağını umuyoruz...adam kendini biliyor...Ama Volkan yaptığında herkes yinemi diyor...güven vermeyen adamlar bunlar istikrarsız...

Benim zamanımda bir Kemalettin vardı...ulan bu kadar BALTA bir herif olurmu ya...bir koşardı stadda herkes ona hamal derdi...o kadar kötüydü yani...Müjdat vardı...bir omuz koyardı adamlar yerlerde...o zamanlar daha sertdi futbol..şimdi herşeye düdük çalınıyor...futbolun tadı kalmıyor...

dostum o Denize ne desek az...ama biliyorsun eşi ev kazası geçirde...merdivenlerden düştü...boynu kırıldı vefat etti...2 evladıyla Deniz bir mücadele veriyor...Bilmiyorum bu gelişmelerle Aziz Yıldırımın Denize sahip çıkmasının bir bağlantısı varmı...Adam moron gibi oynuyor...yapacak bir şey yok...EDU hata yaptı bir daha yapmayacağını umuyoruz...adam kendini biliyor...Ama Volkan yaptığında herkes yinemi diyor...güven vermeyen adamlar bunlar istikrarsız...

Benim zamanımda bir Kemalettin vardı...ulan bu kadar BALTA bir herif olurmu ya...bir koşardı stadda herkes ona hamal derdi...o kadar kötüydü yani...Müjdat vardı...bir omuz koyardı adamlar yerlerde...o zamanlar daha sertdi futbol..şimdi herşeye düdük çalınıyor...futbolun tadı kalmıyor...

bak ben bu gelişmelerden haberim yoktu! deniz dışında takımda sırıtan oyuncu yok şu anda. volkan kötü zamanları yavaş yavaş atlatıyor volkan türkiyenin yetiştirdiği en iyi futbolculardan biri bence. ben volkanı çok beğeniyorum!

bu arada psv yi yenersek bu gruptan çok rahat çıkarız gibime geliyor ama inşallah csk maçındaki gibi yapmayız. çok basit 2 gol.

bu arada g. sarayı da tebrik etmek lazım :wiinkk:

teşekkurler ama bi topic actık kimse ugramamıs sitede gs li azınlıkta galiba ...

bende şaşırıyorum fener avrupa arenasında boyle maclar cıkaramazdı bakalm diger maclarda nasıl oynayacak...

evet her yerde azınlıktasınız. :cherry:

topiğinize adam gibi yazarsanız, biz de gelip tebrik ederiz.
daha başlar başlamaz kininizi kusmaya başlamışsınız. :bounce:

gerçi ayı'dan post, sizden dost olmaz ya...
neyse...:bounce:

neyse...:bounce:[/QUOTE]

PUHAHAAHA Gültekin ezeli rekabet ezeli dostluk desek beyaa:p

evet her yerde azınlıktasınız. :cherry:

topiğinize adam gibi yazarsanız, biz de gelip tebrik ederiz.
daha başlar başlamaz kininizi kusmaya başlamışsınız. :bounce:

neyse...:bounce:

bence adam gibi konuşmayı ogrenmelisin yoksa o post olmaz dediğin canlıdan bi farkın kalmaz:cat:...

ulen espirik yapıyoruz, hemen sataşmaya, kavgaya çekiyorlar he...
bu cimcomlular hep böyle :)

bakın esas ayu burada... fürek ayusu.:queen:

vaayy gündem değiştirme çabaları...beyhude ama Fenerli kardeşime gelen oklar benim kalbime saplansın gam yemem...

ulen espirik yapıyoruz, hemen sataşmaya, kavgaya çekiyorlar he...
bu cimcomlular hep böyle :)

bakın esas ayu burada... fürek ayusu.:queen:

he abi,seni bizden baska anlayan cikmaz, bo bole biline

mide spazmimi gecirdin cok yemekten,bayagidir yoktun :queen::queen:.yoksa jubilenimi verdin konu disina?? bak dostlarin alp fodul ve borabayday yanliz kaldi :cherry:

abi yag yakmaya gerek yok artik,yag yakarak cevreye zarar verme ::angry2::

Bir puan bir puandır deplasmanda ama izlerken o kadar rahattım ki
alex sakatlanmasaydı yenecektik belki ama hakem unsuruda var tabii
onu verdi bunu vermedi kırmızı kart falan bahane olarak saymayacağım
ama bariz hatalar da hep türk takımlara denk geliyo nedense.FENERBAHÇEM
böyle devam bu gurupdan çıkıcaz :cat::cat:

psv ile beraberlik benim için başarı sayılmaz...korkmasak isabetli pas atmayı öğrensek yenebilirdik...ama lırmızı karttan sonra geriye kapandık ....hadi bu maçı boşverin...ama açık futbol oynamadığımız için kişisel başarılardan medet umduğumuz için bi türlü istediğimiz noktaya gelemiyoruz...

birde Türk furbolcuları pas atmayı vermeyi almayı bi öğrense...harika olacak...daha pas atmayı beceremiyoruz...

İnşallah Beşiktaşım beni utandırmaz...gönlümdeki ikinci kulüp BJK...İnönüde o kadar maçını izledimki göynüm birazda orada...

BJK fark yerse üzülürüm...iyi oynasın şanlı bir mağlubiyet alsın (iyi oyundan sonra yenilince kimse üzülmez bizde) bari...1-0..2-0 gibi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fenerbahçe-- Beşiktaş

Süper ligin kalbi bu akşam Kadiköy'de atacak.Türk futbolunun asırlık iki çınarı;Fenerbahçe ile Beşiktaş Şükrü Saracoğlu Stadı'ndakarşı karşıya gelecek.saat 19.00'da başlayacak maçı İsmet Arzuman yönetecek.Derbi maça ev sahipliği yapacak olan ve 19 puanla 4. sırada yer alan Fenerbahçe,Beşiktaş'ı yenerek ezeli rakibi karşısında Kadıköy'deki son 7 resmi maçı kapsayan 6.5 yılı aşkın süredir kazanamama serisine son vermek amacında.Zico yönetimindeki derbilerde başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe son 2 resmi maçta mağlp ettiği Beşiktaş önünde yine galip gelerek lider Galatasaray'ı takibini sürdürmeyi hedefliyor,Fenerbahçe'de sakat olan kaleci Serdar,Kezman ve Önder forma giyemeyecek.Ligde 21 puanla 3 sırada yer alan Karakartal 6.5 yıldır kaybetmediği Kadiıköy'deki başarılı grafiğini sürdürmek amacında.Siyah beyazlılarda Nobre Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.

Beşiktaş'ımıza ve fenerbahçeye başarılar diliyorum,iyi oynayan kazansın ve iyi oynayan Beşiktaş olsun.....:wiinkk:

hayır bu akşam ben beşiktaşa başarılar diliyorum çünkü beşiktaş lıyım iyi oynayan değil kötü oynasada beşiktaşın kazanmasını istiyorum ne münasebet fener kazanabilir ama neden ona bu akşam başarılar dileyeyimki bi beşiktaşlı olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar