Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

bende bi galatasaraylı olrak tebrik ediyorum değil inter dünya devlerinin bi çoğunu yenecek oyundu helal olsun

inter ölmüş ya eski ineter yok sanki , ama fb de güzel oynadı alex olsun carlos olsun güzeldi yani ben BURSASPORLU olarak bütün takımlara gs fb bjk olsun başarılar dilerim....

rhaurk texas lı kardeşim gecen sezon bizi deplasmanda güsel karsıladınız saolun bu sezonda kardeşlik diliyorum herkesten !!!

abi texsas fln kalmadı ya eskidendi onlar artık daha kardeşçe olmak lazım.ama hangi maçtı bu sezon yıktılar yine bütün yereleri camları bazı kişiler onlarda kendini bilmez kişiler.zaten bu aralar kuluptede sorunlar çok...başkan ali karasu bizim yönetici zaten evin hergün görüşüyorum :D

Bir GS'lı olarak keyifle seyrettim ve Fenerbahçemizle de gurur duydum. Tebrikler...

muahahah :queen::queen::queen::queen:
[YT]BvLQop_Lz0M[/YT]
Leeennnnn birisi çıkartsın şunun üstündeki formayı senin gibi fenerli olmaz olsun:pr::pr:
lennnn hem marşın içine etmiş hem pop stardaki çikita muz durumları lennn
bu nasıl fenerliiii puhahahaha kesin cimbomludur hee:p:p sabotaş vaaarrrrrr.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alexsin çok akıldolu çalımı ve yumuşacık ortası dewidin ayağına cuuk diye oturdu.sonrasında interin çöküşü.tebrikler fenerbahçe sen böyle top oyna istersen yenil.

Yine Fenerbahçe klasiği interden sonra csk moskavadanda puan çıkardık.
Tebrikler sarı kanaryam böyle devam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deplasmanda beraber kalmak bile yeterli ;)

Şu an da inter psv yi 2-0 yeniyor. böyle bitse keşke. psv bize yaklaşmasa. inter i nasıl olsa yeniyoruz. :queen: (ibrahimoviç in attığı gol müthiş. adam sıfırdan kafayla gol attı. :mrgreen:)

s.a bende hasta gs li olarak tebrik ediyorum artık avrupada başarı istiyorum bütün takımlardan inşallah

Bakalım biz PSV ye neler yapıcaz...böle 5 dakkada 2 gol yersek halimiz düdük makarnası olur ama...:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar