Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fener bahce yendı yenmesine ama bizde çok buyuk bır basarı kazandık.
bir sitede yapılan anketlete göre en başarılı teknik direktör Ziya Doğan seçildi. aslında birinci oldugunuz için bu adamın sizde bulunması gerkemezmi idi. zaten hep demişimdir. bu Ziya Doğanın da 1. seçilmesi ile bu gorusum dahada ağır basmaya basladı. yanlıslıkla ikinci olduk.: :cherry:
Ben bir Galatasaraylı olarak her zaman ve her yerde gereçek bir taraftar gibi davranmışımdır. Bu gece öyle grurlandım ki bir Galatasaraylı olarak, çünkü bir takım ve taraftarı ölye güzel bir 12 dev adam olmuş ki evet bu takım bu akşam PSV yi 3-0 malup eden FENERBAHÇE ve öyle güzel bir oyun çıkardı ki "sanırım Avrupada böyle oynayan bir takım yoktur" dedirtti. Galatasaraylı olsamda eğer Avrupada bir TÜRK takımı TÜRKİYEYİ temsil ediyorsa her zaman onun için dua eder ve her golünde sanki derbi maçında biz gol atmışız gibi bağırır tezahurat ederim . Can-ı gönülden kutluyorum hem FENERBAHÇEYİ hemde FENERBAHÇELİ kardeşlerimi, AVRUPA SİZİNDİR UÇUN SARI KANARYAM ...
metal yaptığın bu alçak gönüllülük için seni kutluyorum.hepimizin bu tip maçlarda fanaktiliği bırakıp bir türk olduğumuzu hatırlatman çok güzel.sonuç olarak bu bir fb başarısıdır.BU TÜRKLARİN BAŞARISIDIR................. :cat: :flower: :rendeer: :joker:
ARKADAŞLAR HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ben bu galibiyet sevincini tüm TÜRKİYE nin yaşaması gerekli diye düşünüyorum (çünkü GALATASARAY yarı final oynadığı yıllarda ben de bir FENERBAHÇELİ olarak yollarda coşku ve sevinç konvoylarına katılmıştım ) arkadaşlar ÜST kimliğimizi asla unutmayalım tüm GS lileri metal kardeşimizin hoşgörü ve dostani duygularına iştirak edip bu coşkuyu yaşamaya davet ediyorum :rendeer:
ChatnoiR, arkadaş verdiğin yazıyı adım adım uyguladım ama olmuyooo bende avartar yüklenin tam altında siteye yükleme kapalı yazıyo acep ondanmı yükleyemiyorum ????
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AH BE DEAMON... NE GÜZEL SÖYLÜYOSUNDA BİZİM TAKIMIN (BEN BEŞİKTAŞLIYIM) DUA EDİLECEK BİR YANI KALMADI Kİ... AMA GENEDE İNANMASAMDA DUALARIM SENİNLE BEŞİKTAŞ
ewt arkadaşlar bende bir fenerbahçeli olarak FENERBAHÇEMİZİ en içten dileklerimle kutlarım ve hep böle devam etmelerini temenni ederiz. ayrıca başka renklerin taraftarı olupta bizim yaşadığımız tüm taraftarlara teşekkür eder ve alçakgönüllülüklerinden dolayı kutlarım.