Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi çok şerefsiz var msn den dalga geçen chlesea diye nicikine yazıp bana 2 de 1 yolayan bunlar resmen vatan haini yarın dalga geçecekler ayıptır ülkemizle mücadele edemiyoruzkı dısarıyla mucadele edleım gereckten cok ayıp
Abi çok şerefsiz var msn den dalga geçen chlesea diye nicikine yazıp bana 2 de 1 yolayan bunlar resmen vatan haini yarın dalga geçecekler ayıptır ülkemizle mücadele edemiyoruzkı dısarıyla mucadele edleım gereckten cok ayıp
gücümüze ve kapasitemize göre mükemmeldik 3 ihtimalli sonuç hepsini kabüllenmemiz gerek.panik yok herşey kaldığı yerden devam ediyor,haftasonu ankaraspor maçına hazırlanmamız lazım. şampüyonlar liginde bizleri buralara kadar getirdiğin için teşekkürler sana ....FENERBEHÇEM.....
Yenilsen de yensen de TARAFTARIN hep senle hep destek tam destek.
FENERBAHÇEM benim bizleri buralara kadar getirmen ilerde neler yapacağımız
ilk göstergesi daha çok şampiyon olucağız daha çok katılacağız Şampiyonlar ligine
dün ki maçı o kadar rahat izledim ki gölü yememize rağmen Chelsa'ye futbol
dersi vermenin gururunu yaşıyorum.Bize bu gururu yaşattığınız için hem yönetim
teknik heyet ve futbolculara çok çok teşekkürler::biggrinn::haapppy:::biggrinn::cat::cat: