Tüm Eskişehirspor Sohbetleri

hadi bakalım ilk yarı bitti yenersek süper ligdeyiz istanbulu esir almış bizimkiler bugün 20.000 es-es li taraftar inönüde maç seyrediyor bi gol hade...

dak. 48 1-0 ondeyiz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ben ekmek spor u tutuyorum inş yenersiniz futbolla hiçmi hiç alakam yoktur..:p

eve yeni geldim muhteşem kutlama oldu takımımıza süper ligde başarılar...

Valla iyi oldu Lige renk katacagına emınım hıc degılse adam gıbı taraftarı var O belediyesporlar gıbı kasımpasa gıbı takımların superlig de ısı yok dogru durust taraftarı bıle yok..Ama ne yalan dıyım BOlu cıksa daha cok sevınırdım en azından Hemserı canım :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asansör takım olmaz insallah

keşke kutlamalarda kavga çıksaydıda seni bi temiz dövselerdi:queen: ,pis zenci seni :cherry:

bizim romen işi görmedi galiba yazıyı , görseydi yine bişeyler kitleme girişimlerine geçerdi :p

arkadaslar bie afyonlu olarak komsu sehir die maca gittim diyarbakır macına da gitmiştim ama bu macta costuk arkadaslarala resimde yükleyecektim ama bilmiom yüklemeyi :D ses falan kalmadı zaten emin olun yanımdaki adamla muhabbet ettik afyonlu oldugumu söleyince adam sen eskşehirlilerden daha eskişehirlisin be yav dedi :D tabi bnm bjk maçlarından stada alıskanlıgım vardı ancak eskişehir taraftarı hiç iç acıcı gelmedi inşallah sezonda toplarlar kendilerini, gönlüm hep es esleydi ama macta cok sanslıydı es es ikinci dakka kırmızı sonra 80 de bi kırmızı daha, bolunun 3 topu direkten döndü. neyse hayırlı ugurlu olsun arkadaslar istanbuldaki maclarına gidecem inşallah. son olarak polis ekibini kınıyorum tam 40 dakika staddan cıktıktan sonra bizi ablukaya alıp bırakmadılar sinir oldum motor olmasa kalmıstım beşiktas sahilinde :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar