Hayirli olsun yeni makine. 640 larin Bu kasalari daha guzel geliyo gozume benim.
Bunda da var mi planlar?
Bende klr 250 topladim yeni. Aslinda 2 yildir bende ama hem binip hemde ugrasiyorum ufak ufak.
Kolay gelsin simdiden
Ooo yeni oyuncular transfer etmişsin..
Şampiyonluk garanti bu yıl desene![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Macera yeni başlıyor.
İlk dişe dokunur motorun bu sanırım. 8 bin lira 600 cc ktm için uygun fiyat. Çinli parası. İnşallah illahlah ettirmez.
Motorun park ettiği yerdeki yağ damlaları gözümden kaçmadı.
En kısa zamanda sıcakken rölantide çalışma sesi bekliyorum. En az 2 dk olursa iyi olur.
Erdi hayırlı uğurlu olsun,İnşallah sorunsuz binersin,benden ilk tavsiye motora özellikle blok kısmına orjinal olmayan parça takma .)
Hayırlı olsun.![]()
Sağolasın. Forumda başlık açıp paylaşsan güzel olur. Böyle revize işlerini takip etmek zevkli oluyor.
Bu son oyuncu olacak inşallah. Allah'tan bi mani olmazsa hazırda bekarken şampiyonluğa koşma niyetim var. Ve bu yaz inşallah ziyaretine geleceğim Mersin'e.
Sağolasın. İki gündür alışmaya çalışıyorum. Aşırı tork var. KTM gerçekten denildiği gibi deli bi makinaymış. Gazı milim fazla çevirsem altımdan kaçmaya çalışıyor. :mrgreen:
Yağ benimde dikkatimi çekmişti gitmeden önce. Başka bi 640 kullanıcısı yağ kaçağının kronik sorun olduğunu söylemişti. Gerçi bikaç gündür kullanıyorum gittiğim yerlerde hiç yağ damlatmadı. Eski motorla 5 dk durduğum yere işaretimi bırakırdım. :mrgreen: Bunda henüz öyle birşey yok.
İnşallah haftasonuna çekerim videoyu.
Forumda ktm için başlık açmıştım yöneticiler onaylamamış. Sorularla baya kafanı şişireceğim yine.Bir takım sıkıntılar var motorda.
Hayırlı olsun yeni atın müdür.![]()
Sağolasın. Yine fazla sökmedik. Bana kalsa komple parçalayacaktım. Arabanın koltuğu sökme fikrini biri verince daha mantıklı geldi.Ohoo Müdür hayırlı olsun. Kazasız Belasız.
Senin gezi yazılarına da az göz gezdirmedik. Çok durup tamir ettin be. Belli ki çok ta şey katmış sana.
Takipteyiz.
Motoru söküp arabaya sığdırınca, bi motorlara üzülmedim değil. :mrgreen:
Sağolasın. Onda fazla bişey yapmam. Görsel olarak uğraşıyorum. Mekaniği aşae zaten beni. Motosiklet modelleri bölümüne başlık açtım üç gün oldu yöneticiler onaylamadı. Onaylansa paylaşacağım ordan.hadi hayırlı olsun bakam yeni atın projelerini merakle bekliyoz
14 gün olmuş konuya yazmayalı.
14 gün içinde baya şey değişti. Uzun uzun yazayım. Zaten bu konuya bir daha uzun uzun yazamayacağım.....
Hocam fotoğraflardaki Elektro-Bağlama dikkatimi çekti.