Tuğper UZEL (tuğper)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gerçekten, zaman nasıl da geçiyor, tam iki yıl geçmesine rağmen hala inanmak ıstemiyoruz, konduramıyoruz. Ölüm herşekli ile acı ama en çok da zamansız ölümler dokunuyor insana.

Huzur içinde yat Tuğper. Yakınlarına ve sevenlerine allahtan sabır diliyorum.

Evet, 2 sene önce tam da bugün ayrıldı aramızdan Tuğper'imiz.

Daha doğrusu tam tamına 2 sene önce bugün çaldılar onu bizden.

Bu gencecik, hayat dolu motosiklet sevdalısı yüreğe ölüm hiç mi hiç yakışmadı; hala da yakıştıramıyor insan.

Zamansız ayrılığı hepimizi çok üzdü.

Şu anda elimizden sadece hayatını kaybettiği kaza sonrası devam eden mahkeme sürecinde adaletin takipçisi olmak geliyor ancak, giden gittiği ile kalıyor maalesef.

Belki hergün onlar için aynı acıyla geçiyor ama, bu hüzünlü günde ben bir kez daha ailesine başlığı ve sabır diliyorum.

Bugün bu başlığı okuyan arkadaşlar da Yeşim'in dediği gibi, Allah rızası için bir Fatiha okusun rahmetlinin ruhuna sevabına.

Nur içinde yat Tuğper Haktan UZEL kardeşim..

Allah yakınlarına sabır versin. Davanın hala sonuçlanmamış olması, adaletin yerini bulmamış olması daha da üzücüdür ailesi için.

turkiyeye ilk kez bu yaz geldim, e5 (sanirim) taksideydim ve zabita/polis kasksiz motor ustunde gordum taksiciye sordum " sen nerden geldin?" diye sordu. lutfen burdan yetkililere sesleniyorum, motorsiklet turkiyede yasaklansin. emin olunki halka verdigi aci katkisindan kat kat buyuk. turkiye trafigi tamamiyle anti motorsiklet ve lutfen tr de ki motorcular cok cok cok zorunlu degilse bu hobiden vaz gecin veya yurt disina ciik, kendi iyiliginiz icin, oyleki motor formunda kan grubu bilgisi yer aliyor, acil kan vs... bukadar vahim durum.lanet olsun.

turkiyeye ilk kez bu yaz geldim, e5 (sanirim) taksideydim ve zabita/polis kasksiz motor ustunde gordum taksiciye sordum " sen nerden geldin?" diye sordu. lutfen burdan yetkililere sesleniyorum, motorsiklet turkiyede yasaklansin. emin olunki halka verdigi aci katkisindan kat kat buyuk. turkiye trafigi tamamiyle anti motorsiklet ve lutfen tr de ki motorcular cok cok cok zorunlu degilse bu hobiden vaz gecin veya yurt disina ciik, kendi iyiliginiz icin, oyleki motor formunda kan grubu bilgisi yer aliyor, acil kan vs... bukadar vahim durum.lanet olsun.

Hayır neden yasaklansın Türkiye de son derece duyarlı sürücüler de var ama asıl sorun eğitimsizlik Türkiyede ehliyet alan adamın eğitimi yetersiz ne motosiklet ne araba tanıyor.

Allah rahmet eylesin.Rahmetli arkadaşımızın üzücü haberini şimdi okudum.Yaşasaymış aynı yaşta olacaktık.Mahkemenin sonuçlanmasını ümit ediyorum,şu an sonuçlandı mı bilmiyorum.Ama bu tip üzücü olaylarda beni rahatlatan tek şey Allah'ın adaletidir.Arkadaşa çarpan şahıs bu dünyada cezasını almasa bile,Rabbimin ahirette o kusursuz adaletini uygulayacağından kimsenin şüphesi olmasın.Ayrıca böyle üzücü olayları okuyunca araba değil,direkt E sınıfı ehliyet alıp trafiğe tırla çıkasım geliyor.Bak bakalım o zaman 100 metre yanına yaklaşabiliyorlar mı???

Zaman su gibi geçiyor:(Tuğper Haktan aramızdan ayrılalı tam 3 yıl oldu.Dil'e kolay acımız hala ilk gün ki gibi taze canım kuzenim yerinin çok güzel olduğundan o kadar eminim ki;Nur içinde huzurla uyu:(((Üzgünüm ilk günki kadar:(((

ne yapsak önüne geçemiyoruz zamanın ....

iki sene dile kolay daha dün gibi gencecik bir fidanın solması ...Tuğper kardeş mekanın cennet olsun ....

Facebook grubunda bir arkadaş şunları yazmış:

"tuğperi dünya gözüyle hiç tanımadım görmedim,anacak yüregi yanık annesiyle bizzat tesadüfen tanıştm.tarih.25.06.2010.kpss kaydı için bir okulun önüne motosikletimle geldim,bir bankın yanına yanaşıp park edyim derken bankta oturan bir kadın oğlum diye seslendi.bende sese doğru merakla baktım,baktığım anda bana motosikletimin modelini sordu, bu yaşta bu kadın neyapcak diye yadırgadım bir an ama anlatmaya başlayınca acıklı acıklı bir an sanki düşecekmiş gibi oldum.oğlumda motosikletleri çok severdi... dedi ama onu bir motosiklet kazasında kaybettik dedi ve o an inanın içim sızladı.yani oğlunu kaybetmiş bir annenin acısını bir an sanki kalbimde hissettim gözlerine bakarken.allah sabır versin ailesine ve tüm sevdiklerine.mekanı cennet olsun..."

Ne kadar zor bir aile için gencecik evladını bir serseri yüzünden kaybetmek..
Allah yakınlarına sabır versin..
Toplağı bol olsun..

çok acı. gencecik bir insanın boş yere ölmesi çok acı. Allah mekanını cennet eylesin

Bugün Kartal'dan Kadıköy istikametine minibüsle giderken iki bayanın konuşmalarına ister istemez kulak misafiri oldum.Oturdukları yer tam arkamdaki koltukta olduğu için konuştuklarını çok net duyabiliyordum.Kadıncağızın ağlamaklı bir şekilde oğlunu motosiklet kazasında kaybettiğini yanındaki kadına anlatıyordu. Konuşmalara daha bir dikkatle kulak kesildim zira anlatmış olduğu kazadan rahmetli Tuğper'in annesi olduğunu anladım. Bayana siz Perihan hanımmısınız deyince kadıncağızın gözyaşları daha da çoğaldı. Oğlunu siteden tanıdığımı ve o elim kazayı bildiğimi söyledim.Kadıncağız sanki bir yakınını görmüş gibi sevindi. Oğlunun motosiklet sevgisini ,hayatıyla ilgili anıları anlattı.
Hala ilk günkü gibi acı duyduğu ne kadar da belliydi. Ana yüreği hala kor gibi yanıyordu.Allah kimseye evlat acısı vermesin,gerçekten çok üzücü bir durum.
Allah (CC) ın rahmeti üzerine olsun sevgili Tuğper. Anne babana da Hz. Eyyüp sabrı versin.

Mekanı cennet olsun inşallah...Kesinlikle üzerimize düşen birşey varsa gözümüzü budaktan sakınmayız...sakınmamalıyız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar