Tuğper UZEL (tuğper)

Bizimde katılma şansımız varmı duruşmaya.

Tabiki, isteyen herkes duruşmayı izleyebilir.
Hatta o gün çalışmazsam Yeşim'le ben de gideriz belki, bir organizasyon ayarlayıp grupça da katılabiliriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

zamanında cbr125 konusunda ne laflar soktum ona...bi km mevzusu olmuştu en son...bana bi km fotosu attı kapak niyetine...:p

Çok seviyordu motorunu, onu hep cıbırıyla hatırlayacağız..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Duruşmaların kalabalık olması karşı tarafı manevi yönden olumsuz etkiler, katılımın çok olması bizim için her zaman iyidir gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.

Bişi sorabilirmiyim şu an aklıma geldi Bu Cinayet sanki Bu Pislikçe öldürülen Münevver Karabulut cinayetine benzemiyormu ?

Çağrışım yaptı bu kazayı düşününce.

Allah kahretsin böyle katil sürücüleri,vurup kaçmak ne demek ya,insan hayatı bu kadar ucuz mu? gencecik bir kardeşimiz Allah hepimizi böyle canavar sürücülerden korusun

Bişi sorabilirmiyim şu an aklıma geldi Bu Cinayet sanki Bu Pislikçe öldürülen Münevver Karabulut cinayetine benzemiyormu ?

Çağrışım yaptı bu kazayı düşününce.

Mobese kayıtlarının bulunamaması, polislerin baştan çarpma yok demesi, arabadaki izlerin polisler tarafından değil de ölen Tuğper kardeşimizin babası tarafından karakolda tesadüfen fark edilip rapor tutulması, sonrasında "başka kazada oldu" denilen bu izlerin aracın yanlış tarafında çıkması, şahitlerin ertesi gün ifadelerini değiştirmesi vb. sebeplerden dolayı mı yoksa?

Mobese kayıtlarının bulunamaması, polislerin baştan çarpma yok demesi, arabadaki izlerin polisler tarafından değil de ölen Tuğper kardeşimizin babası tarafından karakolda tesadüfen fark edilip rapor tutulması, sonrasında "başka kazada oldu" denilen bu izlerin aracın yanlış tarafında çıkması, şahitlerin ertesi gün ifadelerini değiştirmesi vb. sebeplerden dolayı mı yoksa?

hem ondan hemde

Cinayeti işleyip cinayeti yaptığı aracı ve kendini saklamaya ve kaçmaya çalışması.

Şuna iyice sinir olmaya başladım ölen öldü denilip üstünü kapatma kültürü bu nedir ya Adaletmidir? soruyorum?Ülkemizde bu kültür var Genelde de bu kültüre Parası olanlar yiyor kaymağını.

Hangi insan evladı yapar ki bunu, yeri geliyor karıncayı ezip geçemiyoruz yolda bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir kültür arkadaşım, çok parası olmak demek insanlıktan çıkmak demek midir ? Parayla da ilgili değil aslında vicdan olayı bu, insan olmanın getirisi.. Hı para olayı başka emeller için kullanılıyor haklısın o ayrı..
Her zaman diyorum Allah nerede ne şartlarda olursa olsun iyi insanlarla karşılaştırsın bizi, ölürken bile...Hala hazmedemiyoruz hala ..............
Şu mahkeme bir sonuçlansın işte o zaman konuşacağız, malesef mahkeme devam ettiğinden içimden gelenleri söyleyemiyorum ..

Bu gece Tuğper'imizin ölüm yıldönümü arkadaşlar :pale:

Mekanın cennet olsun kardeşim, yattığın yerde rahat uyu elbet sana yapılanların acısı çıkacak bir gün. Az kaldı...

Rütbeli kanatlarınla bu merdivenlerden süzülerek gittin o gece hepimiz biliyoruz..

Seni çok özlüyoruz..

Şimdi cennetten yeşil ovalara uzanmış bize böyle bakıyorsun...

Sen bizi görüyorsun biz seni....

Yarın yani 19 Ekim Pazartesi saat 14:00 te Altıntepe Camii'nde Tuğper'imizin mevlüdü okunacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açıktır. Gelemeyenler de Tuğper'in ruhuna bir Fatiha göndereceklerdir eminim bu topikle onu hatırlayınca.
Allah ailesine sevenlerine tekrar sabır versin, mekanın cennet olsun canım kardeşim.

21 Ekim Çarşamba günü de saat 11:00 de duruşmamız var tekrar bunu da buradan hatırlatmış olalım.

Super Moderator
Aynı düğümlenmeyi, aynı kilitlenmeyi bir kez daha yaşıyorum şu an... Zaman ne çabuk geçiyor geçmemesi istenirken...

Hep rüzgarla iç içe, hep mutlulukların en büyüğüyle ol Tuğper...

Yukarıda saati yanlış yazmışım, son bilgileri Tuğhan Abi'mizden öğrendim şimdi:
Kadıköy Adliyesi'nde olacak Bahariye'de saat 09:30 da . Gelecek arkadaşları saat 09:00'da Bahariye Mango mağazası önünden alabilirim.
Telefon numarası özelden yazabilirim isteyen arkadaşlara.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 PM ----------

Annesi, babası, kardeşi Sivas'ta mezarının başında :pale:

Babasıyla çekilen son fotolarından :salut:

İnşallah birgün biz de senin ziyaretine geleceğiz Tuğper ...
Acımız büyük, Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar ihsan eylesin ..

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar Tuğper'in ruhuna bir Fatiha okuyalım bugün, eminim hissedeceketir.
Allah sizleri korusun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar