Allah rahmet eylesinn... kazalar çoğaldı.. bugünde çalıştığım yere yakın bi mesafede kaza oldu... konuyu açtım okursunuz..
elimizden geldiğince dikkatli olalım.
biribirimizi trafikte uyaralım.
Allah rahmet eylesinn... kazalar çoğaldı.. bugünde çalıştığım yere yakın bi mesafede kaza oldu... konuyu açtım okursunuz..
tum dostlara bir acıklama yapmak istiyorum bunu benden tugperin babası tughan bey rica etti.
'tugper motorunu satıp askere gitti'
hassas davranısınız icin simdiden tesekkur ederim.
Tuğper hiçbir yere gitmedi hala yanıbaşımızda, soframızda, kapının önündeki ağacın altından her akşamüstü gülümsüyor Emreyle bana o masum saf yüzüyle ..
Tuğhan amcanın ricası emirdir madem öyle istiyor askere gitsin kardeşim . Satsın motorunu gitsin nasıl olsa hepimiz onun yanına gideceğiz er ya da geç..
Ozan dün akşamla ilgili gelişme oldu mu varsa haberleşelim malum net olayım kısıtlı biliyosun
suana kadar yapılabilecekler yapıldı su asamada tughan bey in gelmesini bekliyorum.
yeni birsey olması durumunda sizlerle paylasacagım.
sunu da eklemek isterim yardımcı olmak isteyen,samimiyetle burada duygularını dile getiren herkes ilerleyen gunlerde yapılabilecek toplantılarda katılımlarını bekliyoruz.
yeşim gelişmelerden bizide haberdar etmeyi unutma lütfen olurmu
kış başlıyor HAKTANIM
hoşnutsuzluğumuzun kışı başlıyor
bir yaz daha geçti hiçbir şey anlamadan
oysa yapacak ne çok şey vardı
ve ne kadar az zaman
kış başlıyor HAKTANIM
iyi bak kendine
gözlerindeki usul şefkati
teslim etme kimseye, hiçbir şeye
upuzun bir kış başlıyor HAKTANIM
ayrılığımızın kışı başlıyor
Giriyoruz kara ve soğuk bir mevsime
Öncelikle TEKRAR tekrar başımız sağolsun. Tuğperin üzücü olayı bu forumuda aşmış. Bugün feribotta motorcu arkadaşlarla sohbet ederken onlarında tuğperin olayını forumdan değil kulaktan kulağa duymuşlar. Arkadaşlar toplantı, protesto vs. katılmak istiyorlar. Bu foruma yönlendirdim fakat başsağlığı haricinde gelişen durumları yeni bir topicte açılsa nasıl olur acaba? Arada kaynamaması açısından diyorum.
inşeallah yanlış bişey dememişimdirale:
Hepimizin tekrar başı sağolsun ne desek ne söylesek acınızı acımızı azaltmaz çok üzgünüm
suana kadar yapılabilecekler yapıldı su asamada tughan bey in gelmesini bekliyorum.
yeni birsey olması durumunda sizlerle paylasacagım.
sunu da eklemek isterim yardımcı olmak isteyen,samimiyetle burada duygularını dile getiren herkes ilerleyen gunlerde yapılabilecek toplantılarda katılımlarını bekliyoruz.