Tuğper UZEL (tuğper)

İnanmıyorum ya,siteye yeni girdim ve gördüğümde çok üzüldüm....R125 le ilgili bayağı fikir alışverişinde bulunmuştuk.Çok büyük bir acı,cok gençti...
Hepimizin başı saolsun,Allah yakınlarına kalanlara sabır versin.Allah bu vicdansızların belasını versin.Cok acı ya söyleyecek söz bulamıyorum...:salut::salut::salut:

yapılacak herhangi bir protestoya, bir gösteriye motorsuz bile olsa Ispartadan gelip katılmaya hazırım, işlerim musait olur ve bi haftasonuna denkgelirse.

tekrar başımız sağolsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alah rahmet eylesin nur içinde yatsın:salut:inşallah bu son olur...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
:salut: Ne desem boş. Boğazım düğümlendi, ekrana bakakaldım, kilitlendim resmen. Vurup kaçmak ne demektir yaa? Bela okumak geliyor içimden ama dönüp beni bulur biliyorum. Bu sistemle belki hesabı sorulmaz, bir şekilde yırtar paçayı kurtarırlar ama ya geberip gidince ne olacak? O zaman vermeyecek mi bunun hesabını allahsız kitapsız? Nasıl bir ülke oldu burası? Bu nasıl insanlık? Offfffff çok üzüldüm. Başka ne diyim bilmiyorum. Allah günahlarını affetsin kardeşimizin, toprağı bol mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum... :salut:

Gerçekten çok üzücü, hepimizin başı sağolsun.
Mekanı cennet olsun..

Umarım bu tip olayların sonu bir şekilde gelir...

başımız sağolsun çok üzücü bi durum çok ama çok genç :pale: allah ailesine sabır versin :pale:

:
tum motor severler sizden talep edilmesi durumunda olası gosteri ve eylemlere var mısınız?

::rantinp:::ranntign::rantinp:::ranntign::144::::tartis::::cekic::::eviiil::::uzgunum:::crying::::whip::::ranntign::rantinp:::angry2::::evil:::jocolor::pale::cyclopsan:pr::salut:

......................BEN VARIM.....................

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Allah rahmet eylesin ve geride kalanlarına sabır versin..

allah rahmet eylesin sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum

bi gün burada bende olacağım diye çok korkuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar