Allah rahmet eylesin
ailesine sabır diliyorum. hepimizin başı sag olsun
ailesine sabır diliyorum. hepimizin başı sag olsun
allah rahmet eylesin
kaçıp gidenlerinde allah belalarını versin
AZ ONCE TUGPER in BABASI TUGHAN BEYLE GORUSTUM BIRAZDAN DEFNEDECEKLER.
CARPAN ARACIN PLAKASINI OGRENDIM PASSAT MARKA BIR ARAC ICINDE 2 ERKEK 2 BAYAN VARMIS KAZA SAHIL YOLU MIGROS SONRASI MC DONALDSTAN 500 M ILERIDE GERCEKLESMIS.
KONUYLA ALAKALI OLARAK UFAK BIR SIKINTI VAR TUGHAN BEY IN IFADESINE GORE POLISLERIN CARPANLARDAN YANA BIR HAL ICINDE OLDUGUNU BELIRTTI.
BU VE BENZER OLAYLAR SIKCA OLMAKTA, UZERIMIZE DUSEN HERHANGI BIRSEY VAR ISE GOZUMUZU BUDAKTAN SAKINMAYACAGIMIZA EMINIM!!!
Melek gibisin diye bizi bırakıp gitmek zorunda mıydın bulutların arasına.. Canım o kadar acıyor ki .. Bu hafta sonu ailesiyle bize geleceklerdi yemeğe, şaka gibi inanasım gelmiyor Emre noolur yalan de yine pikniğe gidicez, Tuğper hep mc yemek isticek caddede , motorumu alınca beraber yıkıcaz de . Kardeşime kardeşimize bunu yapan o.. çocunu bulmak için hepinizden yardım diliyorum . ayrıntıları bilmiyorum ama eğer vurup ta kaçtıysa cehennemde olsa arayıp bulmalıyız.. Annesine babasına ne dicez Allahım bu nasıl bişey.. Hepimizin başı sağolsun tarifsiz bi acı bu Allah hepinizi hepimizi korusun..Tuğper ilk defa bu kadar yakınımı kaybediyorum dedikleri doğruymuş yukardan bize baktığını hissedebiliyorum Allah kimseye böyle acı vermesin..