Tuğba Özay Gidon Olmuş... :)

Tuğba Özay, 'Pes Etme' şarkısına motosiklet kostümlü klip çekmiş.

kE3n9v.jpg

Zamanında Beyonce yapmış

ZYg7Xz.jpg

beyonceyeni.jpg

AMMA ARAK HA ULAN POPTAN ZATEN NEFRET EDERİM HİÇ UTANMIYORLAR DA:pr:::evil::::evil::

Motosikleti
BWS 100
sadece gidon mu olmuş.
Gidonu takmışlar.
gidon neye takılır?

Fotoların anafikri: Beyonce Knowles Harley Davidson Electra Glide ise; Tuğba Özay Kanuni Seyhan'dır.

Merhaba

Insanlar ne zaman ozgunlukten yana olacaklar. Bu haberi dün gördüm tv de. " hay Allahım " dedirtti.

bu arada bu fikir ilk george michael bi klibinde vardı. şarkıyı bulmaya üşendim şimdi :)

''Fotoların anafikri: Beyonce Knowles Harley Davidson Electra Glide ise; Tuğba Özay Kanuni Seyhan'dır. ''

''hah! ulan bende kanuni seyhan diyecektim yorumları okuya okuya inerken aşağıya abem noktayı gomuş''

tek benim aklıma gelmemiş demekki

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İki kıyafet arasındaki görünüm ve kalite farkı bile yerli motosikletin bizim için hayal olduğunu kanıtlar nitelikte.

Fakat amaca ulaşılma bakımından başarılı.
İlgimizi çekmeyi başardı.
Gerçi nisa taifesinin ilgimizi çekmek için giyinmeye çalışması, bana hep enteresan gelmiştir.

Düşünsene!
Tek derdi seni bir an önce soyup çıplak görmek olan Adem cinsinin ilgisini çekmek için giyiniyorsun.
Hatta bunun için bazıları bir servet harcıyorlar.:)

Yanlış anlamayın ama demek ki ''motor!!!'' şeklindeki o çirkin ifade bu sebepten yayılmış dilden dile. Motosiklet yokken de eyer mi takıyorlardı sırtlarına acaba =)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar