- Konu Yazar
Evet değerli abilerim kardeşlerim Başlıkta anlaşıldığı üzere tübitak proje yarışmasına katılıyorum. Konum Projem : Motosikletin çevreden aldığı saygı veya çevrenin motosiklete ve kullanıcılarına yaklaşımları. Sağlam bir tez oluşturabilirsem projeyi kazanma şansım o kadar yüksek. Trafik kazasına karışmış olan motosiklet sürücüleri (ne yazıkki türkiyede böyle) haklı olsada bir saldırıya uğruyor yada suçlu gözüyle bakılıyor. Ve bu durumlar çevrenin motosiklete karşı cazibeliğini %0 'a kadar düşürüyor. Bazı kardeşlerim veya abilerim bu konuda ailelerini ikna edemiyor. Bu konuda bana görüşlerini bildiren herkese iyi veya kötü teşekkür ediyorum sağlam bir tez yazabilirsem belki bu konuda bir azalma olucağına eminim. Son kaza istatistiklerini herkes görmüştür en yüksek kaza oranı türkiyede. Bence bu kazalara karışmış kişilere büyük cezalar yaptırımlar getirilmesi kaza oranlarını belli bir oranda düşürebilir. Diğer Ülkelerle karşılaştırılma yapıldığında aradaki fark uçurumlar kadar büyük. Araştırmalarıma başladım sizinde desteğiniz almak istedim hepinize çok teşekkür ederim..
Moderatör tarafında düzenlendi: