en sağlıklı cevabı verdiğiniz için teşekkürler..:cat::cat::cat:İHTİYAR;853110' Alıntı:Evet Tubeless yani içinde tüp olmayan,iç lastikli diye bildiğimiz tube type içinde havayı hapsetmeye yarayan tüp olan..
Aynen toplees,yani üstsüz dediğimiz gibi.
Dublex diye genelde 2 katlı eve deniyor.:wiinkk:
neden? :queen:
Yok o çıplak derken naked dan bahsediyo ama sen mazallah imzasına da olsa 5X e hasta olmaNe me lazım, laf çıkar, dedikodu olur falan. :queen::queen::queen:
Koptuğum andır... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
hadi yhaa motor konusunda biras cahil oldugum icin bende karsi cinsten bahsediyo sanmıstım :bounce: o saman 5 x e hastayım :bounce::cherry:
Puhahahahahahha :queen::queen::queen:
5xxxxxxxxxxxxxxxxx oolumm nerdesinnnnnnnn, gitti senin namusss :queen: Ne diyo buuuuu :queen:
tubis ortalıgı karistirma yaff zaten 1 haftadır ugrasıyom foruma uye olmak icin :cherry:verdigim emeklere yasık olacak :bounce:
Neden uğraşıyosun, foruma üye olmak 3 sn lik bi iş :queen::queen:
aktifasyon maili gelmeyince gorurum ben seni :cherry:konuya gerimi donsek bende merak ettimde isin dorusunu :bounce:
kenan sofuoglunuda sarkıcı sananlar varr heheh:cherry:
cocugun birine nerelisin die sordugumda sakarya demisti hımm bende kenanın memleketi hastayım o adama demistim cocukta yok abi biz muslumcuyus demisti :queen::queen::queen:
tmm olm tubeless :mrgreen:
r6 yazısını bikaç kendini bilmezden dolayı sildim
elemanlar motorum olmamasına rağmen r6 yazmışım da insanları neden kandırıyomuşum ona takmışlar
sanki r6 var diyip yataaa atıoz direk:queen:
etkilenio tabi elemanlar:queen:
demekki bundan soora single ız
ama emin ol ki üşendiim için kaldırmamıştım:wiinkk::cat:
kenan sofuoglunuda sarkıcı sananlar varr heheh:cherry:
cocugun birine nerelisin die sordugumda sakarya demisti hımm bende kenanın memleketi hastayım o adama demistim cocukta yok abi biz muslumcuyus demisti :queen::queen::queen:
tube ;tüp,boru anlamındadır
less : İngilizcede olumsuz(olmaksızın vb) anklamında kullanılır yani tubless ; tüpsüz yani iç lastiksiz anlamına gelir.
dublex : double yani çift, iki anlamındadır. örneğin dublex daire deyince çift katlı daire anlamına gelir aynı şekilde triplex(three-üç)anlamında olduğu gibi üç kat anlamında kullanılır.
Bir sürü geyikten sonra bira cidii açıklama oldu galiba:wiinkk:. özür.
Amannnnnn takıl kafana göre :mrgreen: