Tuba Ünsal'a ceza kesilsin

Pekte şeker duruyo tuba hanım, vespa çok yakışıyo kızlara. Niye binerler enduroya filan anlamamki :)

Taş bana mı :wiinkk: Motosiklet bi tutkuysa biz de bu tutkuyla yaşıyorsak içimizde de enduro ruhu varsa işte o sebepten :wiinkk:

Dip Not ; Aslında farklı şeyler yazacaktım, ama zaten bir tartışmamız olmuştu seninle, tekrar tatsızlık çıksın istemedim.. Şanslısın yani.. :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Trafikte ilerlerken kasksız bi resmim var mı Alp abi ? Ben kontağı çevirmeden, motorun üzerinde oturup poz veriyorken sıkıyosa ceza yazsınlar.. :bounce:

Kız da oturuyor..... Aynı senin gibi....Neden günah keçisi yaptılar anlamadım?.... Sıkıyosa videoya çekselerdi... Resim çekip atmak kolay.....

Kasksız binme tabiiki... Ben bile en ufak yere giderken takıyorum..... Güneşten iyi koruyor....:queen::queen::queen::queen:

Kazandığı parayı yüzünün güzelliğinden kazanan biri için çok cesurca bir davranış.Birkaç kaza fotoğrafı görse motoruda satar belki

bizim motorlarada hergün birileri binip poz veriyor..resim çektiriyorlar..meraklarını gideriyorlar..kızın hiç öyle motora binecekmiş gibi bir hali yok..magazincilerin cinliği bence....haaaaaaaaa bininci kask takarmıydı zannetmem o zaman kimse tanımazdı ..tanınmamakta onlar için yıkım..:)

İyide resimdeki motor hareket halinde değil !

Motor sola yatık duruyor (büyük ihtimal ile ayaklık açık) ve hanım kızımızın sol ayağı yerde gibi (vücut duruşu).

Fotoğrafın çekildği an hava karanlık, fakat motorun farları yanmıyor (yüksek ihtimal motor çalışmıyor)

Son olarakda hanım kızımız etek (yada benzeri bir elbise) giymiş, motora binmeye hazırlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Ya orda duran bir motora işgüzar magazinciler tarafından bindirilip fotoğrafı çekildi, yada hanım kızımız motora binecek ama daha üzerine oturur oturmaz resmini çektiler.

Belki kaskını takacak hareket etmeden !!!

katılmakla beraber, sürebileceğini bile sanmıyorum ben.
motosikleti reklam amaçlı alıyor çoğu

forumda medyatik oldu cogu konuya cwp verilmezken tugba vespa ya bindi olay oldu :)

25 medyatik 25 şov kokan hareketler

Tuba Ünsal çook ayıp etmiş yaa madem motosiklet biniyom bi kask al tak ama arkadaşlar tubaya motosiklet yakışmış bee şirin gözüyoo:cherry:

Ya gazetecilerin işgüzarlığı,romada kask takmayan kimse yokd ediğine göre bişeyleri görmüş,anlatıyor.Laf etmeden bence takdir etmek lazzım...hem erkadaşalrın dediği gibi etekle motor mu kullanışır:mrgreen:

kız sinemaya restaurantta gider gibi giyinip binmiş scooterın üzerine:).tuba kız sen bırak bu işleri:mrgreen:git bir mini cooper falan al..motosiklet sana hiiiçççç gitmemiş.:pr:

Kafası gözü patlayınca aklı başına gelir boşverin takmasın canım kask falan ne gerek var ::148::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar