Tuba Ünsal'a ceza kesilsin

İyide resimdeki motor hareket halinde değil !

Motor sola yatık duruyor (büyük ihtimal ile ayaklık açık) ve hanım kızımızın sol ayağı yerde gibi (vücut duruşu).

Fotoğrafın çekildği an hava karanlık, fakat motorun farları yanmıyor (yüksek ihtimal motor çalışmıyor)

Son olarakda hanım kızımız etek (yada benzeri bir elbise) giymiş, motora binmeye hazırlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Ya orda duran bir motora işgüzar magazinciler tarafından bindirilip fotoğrafı çekildi, yada hanım kızımız motora binecek ama daha üzerine oturur oturmaz resmini çektiler.

Belki kaskını takacak hareket etmeden !!!

bana farlar açıkmış gibi geldi üstelik sol elde frende.gerisini bilmiyorum artık :silent:

Gazeteciler meşhurların peşinde koşacağına gidipte kebapçılara,pidecilere,pizacılara baksınlar önce.Bu memlekette scooter kullanıp kask takan varmı acaba?Arabalar bazen bir yapıştırıyor şehir içinde feleğini sapıtıyorlar.Zaten kuryelerin ve yemek firmalarının motorlarına binenler bir yere getirmeye çalıştığımız motor anlayışına gün be gün darbe vurmaktadır.ben bile bazen lanet olsun diyorum yahu içimden.Adamda kask yok kıyafet yok bilgi yok ve bu adam şehir içinde servis yapıyor.Ölenlere üzülürüz Kenan la beraber motor 2 gün gene ön plana çıkar ama 3 5 gün sonra bir kuryeci yada kebapçı motoru sayesinde motor gene 5 basamak geriye gider.Bakın gene bu kız sayesinde motor ön plana çıktı.Kasksızda olsa teşekkür etmek lazım.:pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence cezanın en büyüğü kesilsin.... O tuba....

Ya bizim tuğbaya ne demeli....Ona da kesilmesi lazım diilmi?....:queen:

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Resim se aynı resim..Poz olarak aynı kompozisyon...Bide adaşını şikayet eder....

:queen::queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Her gördüğünüz fotoğraf gerçek değildir,

yada fotoğraflarda gördüğünüz herşey gerçek değildir.

Fotoğrafda gördüğümüz şey, fotoğrafcının anlatmak istediğidir!!

Bakınız bu küçük kızda aynı suçu işlemiş, onada ceza keselim.

Yoksa bu tubanın küçüklük hali mi:p

lvespagt.jpg

Edit : Alp_tunay bak ben bunu düşünemedim. Süper olmuş :)

Son düzenleme:
tubiş

Bu konuyu fazla uzatma istersen sonunda tuba yerine Tuğba'ya ceza kesilecek gibi:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elimde başka fotolarda var....Bence kitlenmeli veya tümden silinmeli.....:queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu bunu bilmem vespalar çok tatlı :) tuba mı, ne, ünsal mı :cherry:

en sevdiğim karakterlerden biri bide motorcu olmuş ben bebekte gezinmeye başlıyım:)

gazeteci arkadaşı tebrik ediyorum. şimdi kesin davalarla falan uğraşır. çünkü ne zaman biri adaletten yana olsa işler o kişi için ters gidiyor :pr:
bence de ceza kesilmeli... kanıt fotoğraflarda var. :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Trafikte ilerlerken kasksız bi resmim var mı Alp abi ? Ben kontağı çevirmeden, motorun üzerinde oturup poz veriyorken sıkıyosa ceza yazsınlar.

Bizde onu diyoruz zaten :)

Ben altımda etek varken poz vermem :p Hoş zaten etek de giymem de :mrgreen: Kim ne derse desin, o halde biniyor bu hanım kızımız motora :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Pekte şeker duruyo tuba hanım, vespa çok yakışıyo kızlara. Niye binerler enduroya filan anlamamki :)

Hatunların kask takmasına karşıyım , geçen ss bir honda vardı kaskın altından sarı saçlarda görünüyo , yanına yaklaşıp nası bişe diye bakamadım ki 2 saat sorada döndü gitti bende meraklar içinde kaldım ama :queen: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar