- Konu Yazar
[IMGL]http://www.motosiklet.net/images/tubafeatvespaos2.jpg[/IMGL]
Tuba Ünsal yeni aldığı Vespa'sıyla gezinirken fotoğrafçılara yakalanmış Bebek'te.
Bizde motor sürücüleri havadar seyahet etmeyi sevdiğinden kafasında kask yok.
Anlaşılan, ilk öğrenmesi gerekeni öğrenmeden motorun üzerine çıkmış Tuba.
Roma'ya son gittiğimde üç gün boyunca motosiklet kiralayıp gezdim şehri.
Caddelerde binlerce motor var, kasksız kimse yok.
Hiç abartmıyorum, Roma'da kasksız motor kullanan
tek bir Allah'ın kulunu görmedim.
Bizde bazen görüyorum, sürücü arkaya atmış karısını, çocuğunu, kız arkadaşını gidiyor.
Kendinin kaskı var, arkadakinin yok.
Be adam karının çocuğunun hayatı senden daha mı kıymetsiz?
Daha geçenlerde arabanın altında kalan motor sürücüsünü kaskın nasıl koruduğunu hep beraber görmedik mi?
Yollarda motosiklet sayısı her gün artarken kask kullanma işini de, emniyet kemeri gibi sıkı denetime almanın zamanı geldi.
Bu ülkede 10-15 yıl önce emniyet kemeri kullanılmazdı, sıkı cezalarla bu alışkanlık oturtuldu.
En başta trafik bu işi boşvermemeli, kasksız gördüğü motor sürücüsüne en ağır cezayı anında yazmalı.
Buna da fotoğrafları ihbar kabul edip Tuba'yla başlamalı ki, motor kullanan ünlüler bu işte örnek olmayı öğrensin...
CENGİZ SEMERCİOĞLU
Kaynak ; HÜRRİYET
Tuba Ünsal yeni aldığı Vespa'sıyla gezinirken fotoğrafçılara yakalanmış Bebek'te.
Bizde motor sürücüleri havadar seyahet etmeyi sevdiğinden kafasında kask yok.
Anlaşılan, ilk öğrenmesi gerekeni öğrenmeden motorun üzerine çıkmış Tuba.
Roma'ya son gittiğimde üç gün boyunca motosiklet kiralayıp gezdim şehri.
Caddelerde binlerce motor var, kasksız kimse yok.
Hiç abartmıyorum, Roma'da kasksız motor kullanan
tek bir Allah'ın kulunu görmedim.
Bizde bazen görüyorum, sürücü arkaya atmış karısını, çocuğunu, kız arkadaşını gidiyor.
Kendinin kaskı var, arkadakinin yok.
Be adam karının çocuğunun hayatı senden daha mı kıymetsiz?
Daha geçenlerde arabanın altında kalan motor sürücüsünü kaskın nasıl koruduğunu hep beraber görmedik mi?
Yollarda motosiklet sayısı her gün artarken kask kullanma işini de, emniyet kemeri gibi sıkı denetime almanın zamanı geldi.
Bu ülkede 10-15 yıl önce emniyet kemeri kullanılmazdı, sıkı cezalarla bu alışkanlık oturtuldu.
En başta trafik bu işi boşvermemeli, kasksız gördüğü motor sürücüsüne en ağır cezayı anında yazmalı.
Buna da fotoğrafları ihbar kabul edip Tuba'yla başlamalı ki, motor kullanan ünlüler bu işte örnek olmayı öğrensin...
CENGİZ SEMERCİOĞLU
Kaynak ; HÜRRİYET
Moderatör tarafında düzenlendi: