- Motosikleti
- 750x
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün gece explorer dns ayarları yapılanması gerekince ttnet'i aradım. Aktif olan herhangi bir dns adresi almak için. Operatör ile aramızda geçen konuşma ;
Ben : Merhaba, şu anda aktif olan dns adreslerini öğrenebilirmiyim ?
Operatör : Sinan bey öncelikle size dns ler hakkında biraz bilgi vereyim vıd vıdı vıdı vıdı vıdı..
Ben : O söylediklerinizi biliyorum beyefendi sadece şu an aktif olan her hangi bir dns sunucusu adresi istiyorum sizden.
Operatör : size dns veririm ama dns lerle ilgili şöyle bir durum var vıdı vıdı vıdı vıd vıdııvı dı vı dı vı dı
Ben : allah allaaah yahu kardeşim şu dns leri bi alsam ?
Operatör : ya dns verilir onda bişey yok sinan bey fakat asıl önemli olan nolacak sizin bu internetin hali
Ben : dns leri ver laaaaaannnnnn
Operatör : iyi de ben şimdi burdan bakıyorum hat sizin adınıza kayıtlı değil sinan bey.
Ben : Bu bana yardımcı olmana engelmi?
Operatör : Hattı neden kendi üzerinize yaptırmadınız sinan bey.
Ben : Sanane kardeşim sanane? ?
Operatör : Ama bu şekilde hitap ederseniz yardımcı olamam, lütfen hat sahibi arasın. Başka söylemek istediğiniz bişey varmı ?
Ben : Sana bişey diyimmi? -
Operatör : Evet ?
Ben : Allah senin belanı versin emi!
dıt dıt dıt dıt dıt dıt...
Sizinde böyle ara sıra çıldırma aşamasına geldiğiniz anlar oluyormu? Yoksa sırf benim için düzenlenmiş bir şakamı? Hayır ttnet'te bana şaka yapıcak bir tanıdığımda yok!
Ben : Merhaba, şu anda aktif olan dns adreslerini öğrenebilirmiyim ?
Operatör : Sinan bey öncelikle size dns ler hakkında biraz bilgi vereyim vıd vıdı vıdı vıdı vıdı..
Ben : O söylediklerinizi biliyorum beyefendi sadece şu an aktif olan her hangi bir dns sunucusu adresi istiyorum sizden.
Operatör : size dns veririm ama dns lerle ilgili şöyle bir durum var vıdı vıdı vıdı vıd vıdııvı dı vı dı vı dı
Ben : allah allaaah yahu kardeşim şu dns leri bi alsam ?
Operatör : ya dns verilir onda bişey yok sinan bey fakat asıl önemli olan nolacak sizin bu internetin hali
Ben : dns leri ver laaaaaannnnnn
Operatör : iyi de ben şimdi burdan bakıyorum hat sizin adınıza kayıtlı değil sinan bey.
Ben : Bu bana yardımcı olmana engelmi?
Operatör : Hattı neden kendi üzerinize yaptırmadınız sinan bey.
Ben : Sanane kardeşim sanane? ?
Operatör : Ama bu şekilde hitap ederseniz yardımcı olamam, lütfen hat sahibi arasın. Başka söylemek istediğiniz bişey varmı ?
Ben : Sana bişey diyimmi? -
Operatör : Evet ?
Ben : Allah senin belanı versin emi!
dıt dıt dıt dıt dıt dıt...
Sizinde böyle ara sıra çıldırma aşamasına geldiğiniz anlar oluyormu? Yoksa sırf benim için düzenlenmiş bir şakamı? Hayır ttnet'te bana şaka yapıcak bir tanıdığımda yok!