TT Custom Choppers

Tebrik ederim akadaşlar. Sayfadaki ilk resimlere baktığımda yalnızca fotolardan ibaret olduğunu düşündüm gayri ihtiyari. Ancak, hayran olmamak elde değil. Tekrar tebrik ediyorum. Ülkemizin sizler gibi sanatçılara ihtiyacı var.

Paşam bunlar kaç mecidiye :)
Gerçekten çok kaliteli çalışmalar.Geçende Star televizyonunda sizin haberinizi de izlemiştim.Atatürk resimli bir motosiklet yapmışsınız onla çıkmıştınız.Başarılarınızın devamını diliyorum...

fena cok fena makınalar paylasımın ıcın tesekkur ederım...yapan yapıyo yapanın elıne zevkıne sağlık..

Süper Moderatör (BBRR)
100000$ ona ben hayatta vermem be porsche alırım daga iii
Zaten bu aletler senin bnim için değil.. aylık geliri milyon dolarlarla hesap edilen kişiler için. yani bu motora vereceği para çerez parası olanlara. garajında 7-8 tne her biri 100 000 € üstnde arabası olana. :cherry:

yani aylıktan biritirilecek para ile alınmaz :cherry:

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Umarım daha da beğeneceğinizi umduğum birçok resim ekliycem. Ruhsat ve şase numarası ile ilgili akıllarda oluşacak olan soruları da biraz olsun cevaplandırmak adına da birkaç resim ekliyorum. İyi seyirler.

Motosikletlerin fiyatları 35000 YTL den başlıyor, sonrasında istediğiniz detay ve ayrıntıya göre fiyat artıyor. Resimlere devam. :)

Son düzenleme:
Gerçekten hepsi sıradışı motorlar. Çok güzeller. Elinize sağlık.

ellerinize sağlık.muhteşem motorlar.ben bunlardan edinsem binmeye kıyamam öyle yatar durur garajda sanırım.:cat:

Fotorafların yanına bırazda fıyat hakkında bılgı verılse.Mesela kac paradan baslar fıyatlar neye gore artar vs .Valla cok aydınlatıcı olur

tt

ewt tasarımlar harika,zaten uzun zamandır gormuyor olsamda orcun ustanın herzaman turkiyede custom akımını goturebilcek tek usta oldugundan hic suphem yok,bu adam aşmış arkadaşlar,ilk yaptıgı aletide gormustum zamanında,883'ten bozma,daha sora goztepedeki kırmızı,ve simdide tt gibi donanımlı bi atolyede yarattıkları beni hiç şaşırtmadı:)buyuksun orcun usta.

Son düzenleme:
kendi kendime birgün böyle bir sanat eserim olacak derdim fakat conilere bu parayı vereceğime hayellerimde kalsın diyordum.şimdi benim ülkemde benim insanım yapıyor içim rahat artık.dilediğimce düşleyebilirim.

hocam seleleri nasıl işliyorsunuz öyle ya. chopper sevdalısı bir bünyeyim, sürekli takip ederim ama böyle sele görmedim ben. Harika olmuş seleler. Birde siyah gidonu çok sık kullanmışsınız o dikkatimi çekti. Sahibine iyi sürüşler dilemekten öteye gitmez benim dileğim, sizede daha nice güzel tasarımlar ve karlı satışlar dilemekten öteye.
bir of çeksem karşı dağlar yıkılır hoca be.

Fİyat fıyat fıyat ...kac para ya.Tamam ağlamıcaz bırı fıyat konusunda bı acıklmada bulunsun merakımızı gıderelım maksat

Moderatör
35.000 YTL'den basliyor demi$ i$te.. Tasarim ve istege bagli degisebilecegine gore, fiyati hayal gucunuze kalmis oluyor.. Yinede boyle bir sanat eseri icin 50.000 YTL gozden cikarmak cok olmasa gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar