Gayet iyi. Özellikle seninle kıyaslandığında...
Sen bana hakaret etmeye çabalıyorsun ama onu bile beceremiyorsun.
Son yazdığını ve önceki yazdıklarını oku. Kuru laf la bişey işpatlayamazsın.
Okudum. Orada bir ispat çabası görmedim. Yalnızca senin gizli eşcinsel olduğunu düşündüğümü söylemişim. Halen de öyle düşünüyorum. İspata gerek yok.
Varsa bi bildiğin ispatla.
Nereden okudun bu lafı sen? Pek havalı olmuş.
İspatlayamazsan eşcinsel sensin.
Daha önce de söylediğim gibi. Eşcinselliğin kötü bir şey olduğu inancında değilim. O sebeple bu laflarla beni kızdırmayı başaramazsın. Boşa çabalama, yorma kendini.
Ağzın güzel laf yapıyor ama bin sayfa yazsan bi çekirdek içini bile doldurmaz.
Nereden buluyorsun böyle klişeleri. İlahi.
Boşa salla gitsin. Belki bi inanan çıkar.
Kimin inandığından bana ne. Kimsenin umurunda değil. Bunu önemseyen tek kişi sensin çünkü içten içe bütün söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
bak efendi bbelt burada siyasal ideolojik yada dinsel bir olguyu sorgulamak benim görevim değil bir kere bu ayırımı yapan şu anda siz yani derken şahsınızdır
sen homoseksüelsin askere gitme sen heteroseksüelsin askere bu ayrımı yapan ayıp eder şuan yaşanan bir yanlış da şudur
eşinden dayak yiyen kadın haklı fakat bir çok karısından dayak yiyen erkek ha o farklı kadın hakları diye diye mor çatı sonra boşanmaların arkası kesilmiyor
al şimdi evlilikten soğuyan yeni nesil gümbür gümbür geliyor ondan sonra hala evli kalabilenlere dört çocuk dört çocuk diye nutuk atarsınız sonra bir 40- 50 yıl sonra yaş ortalamasını 30-35 diye görürsünüz madde 1 süregenlik sürdürebilirlilik madde 2 olağanlık ola gelenlilik madde 3 devamlılık bulunduğun yeri ve seviyeyi koruyabilmek
bu şu demek değil büyük balık küçük balığı yutar anlamı hiç bir zaman kabul edilemez
madde inanaç yaradılışın temelini ne olarak biliyorsan bil doğurganlığın ve soyun devanı sağlayan eğilim olağan ve diğer eğilim bence sonradan doğaya ve maddeye ters bir olayı
savunmak popilizm ve ilgi odağı haline getirmeye çalışmak şeytanın avukatlığından başka birşey olamaz
Kusura bakma. Ne anlatmaya çalıştığın anlaşılmıyor. İmlaya biraz daha özen göstererek yazarsan ondan sonra cevaplayayım. Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Tekrarlamak gerekirse, senin söylediklerinde benim itiraz ettiğim nokta kendin gibi olanlar için istemediğin bir şeyi sırf sana benzemiyorlar diye başkalarına reva görmendir.
Konunun etrafında ne kadar döndüğün umurumda bile değil. Merkez burasıdır.
Annen askeri birliğe başörtülü diye alınmadığında (tecrit yöntemi) buna itiraz edersin. Kız kardeşin türbanlı diye üniversiteye alınmadığında (tecrit yöntemi) buna itiraz edersin. Kız kardeşin üniversiteye giderken ikna odasına çekildiğinde (telkin ve ikna) bunu aşağılayıcı bulursun. Ama söz konusu olan bir homoseksüel olduğunda bu aynı yöntemleri önermekten zerre çekinmezsin. Seninle farkımız budur işte. Ben her kime karşı yapılırsa yapılsın ayrımcılığa karşı durabilirim. Sen kendine yapıldığında karşı çıkar başkasına yapılması için ön sırada koşarsın.
İşte bu sebeple basit bir soruya basit bir cevabı veremez, konunun etrafında böyle dolaşır durursun. Ben böyle bir duruma hiç düşmem. Aramızdaki fark budur.