sevgili Truva 250 TR kullanıcıları geçen gün sizinle paylaşmak istediğim basit bir modifiye yaptım;
ön rüzgar camının çevresine nikelaj geçirdim. bu nikelaj "U" şeklinde. içinde kendinden yapışkanı olan ve otomobil aksesuarları satanlardan alabileceğiniz bir parça. tam olarak 2 metre gidiyor. ben 2 YTL ödedim 2 metresine. tek problem bulmak oluyor. çünkü her aksesuarcı satmıyor. farın olduğu yerde fabrikasyon olarak bu nikelajdan zaten var. ancak sadece farın çevresini dolanacak miktarda. bu nedenle alttan başladım yapıştırmaya. sıkı geçmesini sağlayarak devam ettim. iç bükey iki nokta da pot yaptı, ancak dikkatli bakınca anlaşılıyor. satıcı bunu söylemişti (abartılı bir şekilde).
sonuç olarak çok küçük bir bütçeyle çok iyi bir görünüş elde ettim. tavsiye ederim.
bugün somun sıkma günüydü. ayak dayama kolunu gövdeye bağlayan cıvata düşmek üzereymiş. 13 anahtarla sıkarak onu kurtardım. bahaneyle diğer vidalarıda kontrol ettim. zincirde sarkma olduğunu düşünüyorum. yaklaşık 1 santimlik bir sarkma var. sorun yaratmayacağını düşünerek elemedim.