cexenes' Alıntı:
teşekkürler gupilya buna yan çanta sonradan montaj yapabiliyormuyuz acaba evet truvacılar nerede arkadaşlar kullanıcı bilgisi gibisi yok biliyorsunuz heralde herkes jinlun ve keewaye yönleniyor ama talep olan şey iyidir diye bi kaide yok birazda zevk meselesi sanırım:cat:
Tabii ki yan çanta ve sosis çanta montajını sonradan yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım mesela, fotoları koyarım yakında. Truvacı arkadaşlar motorla gezmekten yazmaya pek vakit ayıramıyor galiba benim gibi..:queen:
Tabii bu forumda herkes kendi motorunu övecektir. Ancak Jınlun çok ciddi bayii sıkıntısı yaşıyor. Mesela sitemiz sponsoru Aygün motor Jınlun bayiiliğini bıraktı. Truva ve Hyosung bayiisi oldu. Benim tanıdığım bir kaç bayii daha var.Keeway'e gelince bir senedir motor getirecek diye bekleniyor daha ne söylenebilir ki.
Bu arada arkadaşlar motorun vites geçişlerindeki ufak sorunu çözdüm. Tabii bu konuda Truva müşteri hizmetlerinden Özcan Ekici Beye teşekkür ederim. Bu ufak problemle bile ilgilendi. Aşağıda globalmotor.com.tr/forum da yazdığım soru ve cevap var.
Soru:
Bi sorum olacak vites geçişlerinde problem yaşıyorum özellikle 1. vitesten boşa ya da 2. vitesden boşa geçişlerde bir sorun var servistede problemi çözemediler. Özellikle motor soğukken yaşanıyor. Şanzımanla bir alakası mı var. Aynı sorun Kanuni Seyhan da da varmış ki bu model tr 250-4 ün kardeşi. Sebebi tam olarak nedir ve nasıl çözeceğiz.
Cevap
Değerli katılımcımız ;
Problem debriyaj ayarından kaynaklanıyor olabilir. Yetkili servisimize uğradığınızda servisimiz şirketimizi ararsa problemi anlar ve karşılıklı çözeriz.
Saygılarımızla,
Özcan Ekici
Global Motor A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Müdürü
Evet aynen de Özcan beyin dediği gibi problem debriyaj ayarından kaynaklanıyor du ve bende serviste yaptırdım. Hiçbir sorun kalmadı.